Autor: Informer/A.S.

18.10.2024.

15:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Pomirili se Žika Jakšić i Slavica Ćukteraš! Svoj odnos podigli na viši nivo: "Pozvao me je i rekao..."

Pevačica Slavica Ćukteraš i voditelj Žika Jakšić stupili su u vezu nakon prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Oni su u početku krili svoju romansu, ali je ubrzo postala javna. 

Iako se u medijima dosta spekulisalo da su u lošim odnosima nakon raskida, Slavica je sve to demantovala i pored toga je dadala da su njih svoje sada poslovni saradnici. 

Informer

 

Naime, pevačica je nedavno gostovala u emisiji "AmiG Show", gde je promovisala svoj duet sa Nenadom Jovanovićem, poznatijim kao Nenad Blizanac. Na pitanje voditelja Ognjena Amidžića kako je došlo do saradnje, Nenad je krenuo da govori o situaciji, a Slavica je sve vreme pomno slušala šta njen kolega priča. U momentu kada je spomenuo ime Žika, u studiju su se svi zbunili, a nakon toga je Ognjen i pitao: "Koji Žika?"

Informer

 

Tada su svi počeli da se smeju, a pevačica je govorila sve vreme kolegi da ju je uvalio u problem.

- Jao, nemoj da bude zabune. To je saradnja, kontakti. To nisi trebao da kažeš, ti ne treba da pričaš, ćuti - govorila je Slavica s osmehom, a onda je rešila skrati priču.

- Radim na projektu već par meseci. Zamolila sam Žiku za pomoć. On mi je izašao u susret. On će biti zvanični producent mog novog albuma. Ne pravdam se, ovo je istina. Žika me je onda zvao i rekao da Nenad ima pesmu i eto to se desilo. Da li je sada okej? - pitala je Ćukteraš, sve vreme s osmehom na licu.