18.10.2024.

17:31

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Zvala sam ih na koncert, ali neće da dođu!" Tanja Savić očajna, odbile je kolege iz prve postave "Zvezda Granda": Nedostaju mi!

Tanja Savić u novembru 2024. godine održaće veliki koncert u Beogradskoj areni, a sada je otkrila u kakvim je odnosima sa kolegama iz "Zvezda Granda".

Kako je pevačica istakla, niko od pevača koji su se takmičili sa njom, uključujući Slavicu Ćukteraš, Darka Filipovića, Nemanju Nikolića i Stevana Anđelkovića, ne želi da dođe na njen koncert.

- Ja sam ih zvala, ali se nisu odazvali. Odazvao se jedino Bane Mojićević, tako da od njega očekujem da će doći, a verovatno će i pevati na mom koncertu. A ovi ostali ne, nisu hteli da dođu - rekla je Tanja, a na pitanja zbog čega misli da su kolege donele tu odluku odgovorila je:

Informer

 

- Pa, nisu hteli. Oni su se izjasnili da… Mislim za Stevana, on se nešto izjasnio hoću-neću, otkud znam. Ali nije nešto toliko potencirao da će da dolazi. Nije mi jasno zašto. S tim što se ne čujemo neko vreme, verovatno su se i oni malo udaljili. Svi smo se mi udaljili, ne družimo se više i sve je možda zbog toga. Ali opet, moje je bilo da pozovem, pa sad oni ako hoće.

Nedostaju mi

- Meni nedostaju i baš bih volela da smo svi bliski, ne pričam samo za moju generaciju već uopšte za ljude sa estrade. Pre sam se više družila sa više njih, a sad bukvalno ni sa kim. Ne znam da ali sam se ja promenila pa mi više neki ljudi ne prijaju. Sada ako mogu da nabrojim prijatelje na prste jedne ruke, eto to je to - kaže Tanja za Blic.