20.10.2024.

13:56

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile

Džet set

Nikad ne biste pogodili: Tanja Savić se prisetila početka karijere, pa otkrila kako je potrošila prvi honorar

Pevačica Tanja Savić je na srpskoj muzičkoj sceni već 20 godina, a krajem godine krunisaće karijeru velikim koncertom u "Beogradskoj Areni".

Tanja se prilikom gostovanja u emisiji prisetila svojih početaka i otkrila da se njen talenat za pevanje video još dok je bila dete.

Informer

 

- Počela sam da pevam kada sam imala skoro 17 godina. Međutim, prvi put sam zapevala kod brata na svadbi, tada sam imala 9 godina, već sam bila ozbiljna devojčica. Veruj mi, tada sam imala više samopouzdanja nego danas. Imam i sada, ali sam stalno umorna. Radije bih da spavam, nego da se pojavljujem u javnosti. To je upravo zbog mog načina života, jer ja već pet godina ne spavam, ne ležem pre tri ujutru. Da li to spada u neki poremećaj spavanja ne znam. Otkako su mi deca odvedena u Australiju, to je bilo pre pet godina, ja od tada ne spavam. I kada hoću ranije da se uspavam, ne mogu rekla je Tanja u emisiji "Balkanskom ulicom".

Informer

 

Savićeva se u emisiji prisetila detinjstva, te je istakla da je još kao dete bila puna empatije.

- Kada je baka bila bolesna, tatina mama, kako bih joj pomogla da se izleči, kupila sam joj lekove od mog prvog honorara. Kada sam imala osam godina učestvovala sam se na jednom takmičenju u Skobalju. Kada me je tata pitao šta ću kupiti od te nagrade, rekla sam da ću kupiti baki lekove, da bi ozdravila. Ja sam već sa osam godina bila svesna da treba da pomažem - rekla je Tanja.