27.10.2024.

11:37

Foto: ATAIMAGES

Džet set

PAPARACO! Opaa, Sofija uhvaćena sa drugim muškarcem! Žena Luke Jovića i sin našeg košarkaša se sve vreme smeškali!

Supruga fudbalera Milana Luke Jovića, Sofija Milošević, uhvaćena je u provodu sa Lukom Tarlaćem (22), sinom našeg čuvenog košarkaša i sportskog direktora mihenskog Bajerna, Dragana Tarlaća.

Oštro oko paparaca Informera uhvatilo je manekenku u jednom luksuznom prestoničkom restoranu, kako se smeška i razgovara sa mlađanim Tarlaćem naočigled svih prisutnih.

Tom prilikom, Sofija, koja je pre braka sa Jovićem, bila u vezi i sa Ademom Ljaljićem, kao i Viktorom Troickim, blistala je u mini haljini roze boje, dok se Tarlać pojavio u beloj košulji. 

Nakon što su se pozdravili, svako od njih se vratio za svoj sto, gde su Miloševićevu čekale drugarice, dok je Luka, koji inače studira na Kalifornijskom politehničkom univerzitetu i živi u Los Anđelesu, nastavio da se provodi sa svojim prijateljima. 

Podsetimo, u oktobru 2019. godine prvi put su se pojavile glasine o romansi Luke Jovića i Sofije Milošević. Srpski fudbalski reprezentativac iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević ima sina Davida, a u braku sa beogradskom manekenkom dobio je dvoje dece, Alekseja i Teodora.