• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

10.09.2024

20:01

Sofija Milošević i Luka Jović proslavili rođendan sina: Iznajmili vilu na Dedinju, žurka koštala 10.000 evra (GALERIJA)

instagram.com/sofimilo

Estrada

Sofija Milošević i Luka Jović proslavili rođendan sina: Iznajmili vilu na Dedinju, žurka koštala 10.000 evra (GALERIJA)

Podeli vest

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović luksuznom zabavom proslavili su rođendan sina Alekseja.

Sofija MiloševićLuka Jović u ponedeljak, 9. septembra, proslavili su četvrti rođendan svom sinu Alekseju u jednoj vili na Dedinju.

Naš reprezentativac i njegova verenica obeležili su ovaj važan datum za porodicu velikom žurkom za najmlađe, ali i starije, za koju su izdvojili čak 10.000 evra.

Tema partija bio je fudbal, pa je prostor bio ukrašen mini fudbalskim dresovima u bojama Lukinog fudbalskog kluba Milana, a torta je bila na šest spratova i sve je oduševila. Pored slavljenika, proslavi je prisustvovao i njihov mlađi sin Teodor, kao i David, Lukin najstariji sin, koga je dobio iz veze sa Anđelom Manitašević.

Inače, na dan Aleksejovog rođendana Sofija je sa svojim fanovima podelila niz fotografija na kojima je pokazala koliko je ponosna na svog starijeg naslednika.

Moje sve puni četiri danas! Volim te tako puno! Ti si moj svet! - bile su samo neke od poruka koje je manekenka uputila svom sinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu
Hronika

Oglasilo se Tužilaštvo o slučaju male Danke Ilić: Samo u ovom slučaju Dragijević i Janković izlaze na slobodu

Za nešto manje od mesec dana Dejanu Dragijeviću i Srđanu Jankoviću koji su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom polju, isteći će pritvor. Ukoliko optužnica do tada ne bude podignuta, oni će morati da budu pušteni na slobodu. Ipak, kako saznaje Telegraf.rs, Više javno tužilaštvo u Zaječaru nastoji da podigne optužnicu pre nego što osumnjičenima istekne šest meseci pritvora.

10.09.2024

15:52

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija