Autor: Informer.rs

17.11.2018.

18:56

Foto:

Džet set

(FOTO) OGLASIO SE GAGI POSLE LUNINE ŠAMARČINE TOMI: Sigurno je to zaslužio! A evo šta je rekao o ODNOSU SVOJE ĆERKE SA DAVIDOM!

Nakon incidenta između Lune i Panića oglasio se blogerkin otac Gagi Đogani koji je izneo mišljenje o celoj situaciji, ali i o manekenu.

- Kada je reč o Tomi, ne zaboravimo da ga zovu Mali Mića. Njegovo šetanje po stolu samo je potvrdilo to. Ne kažem da je loš dečko, ali očigledno da mu treba priča jer nije siguran u svoj opstanak. Luna je bila oštra prema njemu, ali ja verujem Luni, i siguran sam da je to bilo opravdano - napisao je Gagi na svom Intsagram profilu.

Informer

Kako se uveliko šuška među zadrugarima da između Đoganijeve i Dragojevića postoje obostrane simpatije, Gagi je izneo svoj stav o njihovom odnosu i optužio stare rijaliti igrače da rade protiv Lune.

- Što se tice Luninig odnosa sa Davidom i Aleksandrom, a znajući svoje dete, tvrdim da je sa Lunine strane iskreno prijateljstvo u pitanju. Mislim da je isti slučaj i sa Davidove i Aleksandrine strane, i da nema ničeg više od prijateljstva. Imajući u vidu ko zagovara nešto drugo, siguran sam da se radi o smišljenoj priči iskusnih rijaliti igrača, čiji je cilj da opet serviraju publici potpuno neistinitu sliku o Luni - zaključio je Đogani.

Informer

(VIDEO) LUNA LUPILA ŠAMARČINU TOMI! Zadrugar je isprovocirao Đoganijevu, a onda se umešao David... OBEZBEĐENJE HITNO REAGOVALO!

Tagovi: