Autor: Informer.rs

31.12.2019.

11:09 >> 11:15

Foto:

Džet set

(HOT FOTKE) SE*SI BABA MRAZICA! Novogodišnji intervju LUNE ĐO - Više sam patila za SLOBOM, nego za Markom! A u 2020. želi da...

Novopečena pevačica Luna Đogani kaže da je više patila posle raskida sa Slobom Radanovićem nego s Markom Miljkovićem!

OVAKVU LUNU JOŠ NISTE VIDELI - ONA PUCA! Objavila NOVU PESMU, evo kome ju je POSVETILA! (POGLEDAJTE VIDEO)

Godinu koja ostaje za njom pamtiće po lepom - pobedila je u "Zadruzi 2" i započela pevačku karijeru, ali i po ružnom - shvatila je da je Sloba ne voli, zaljubila se u Marka i na kraju ostala i bez njega.

Informer

Đoganijeva se smuvala s Radanovićem u prvoj sezoni megapopularnog rijalitija, dok je još bio u braku sa Kijom Kockar. Čim su se svetla na Pinku ugasila, pevač joj je okrenuo leđa, pa je u narednoj sezoni utehu našla kod Miljkovića. Ni to nije dugo potrajalo.

KAO OD MAJKE ROĐENA! Luna POTPUNO GOLA - snimila zavodljivi klip! Muškarci ODLEPILI - uzdisala, a onda se skroz SKINULA (FOTO)

- Raskid s Markom sam mnogo bolje podnela nego onaj sa Slobom! Sada slušam mozak, a tad sam slušala samo srce - kaže Luna.

Informer

Ona ipak priznaje da i dalje nije prebolela di-džeja iz Brusa, s kojim je provela 11 meseci.

GRAM PO GRAM! Lunin PRVI DUET - otpevala deo NOVE PESME! Zavodljivo i provokativno, u totalno novom fazonu! (VIDEO)

- Ne osećam se najbolje, ali se trudim da ne razmišljam o raskidu. Kraj se desio naglo i normalno je da sam utučena. Imam previše posla, a zbog svega što mi se desilo s Markom pod velikim sam stresom. Pao mi je imunitet na nervnoj bazi, pa sam se razbolela i dobila bronhitis. Umorila sam se od svega, ali se ne dam - priča Đoganijeva.

Informer

Na pitanje da li ima šanse da se ona i Miljković pomire, odgovara:

ZAVRŠNI UDARAC! Luna Đogani ODUŠEVILA sve odgovorom vezanim za Kiju i Slobu - o susretu na AERODROMU!

- Ne razmišljam o pomirenju. Krivim i sebe i njega zbog toga što nismo uspeli. Oboje smo pukli pod pritiskom fanova i okoline. Nismo bili dovoljno jaki da sve izdržimo. Njemu su stizale poruke da ga varam, meni da on mene vara. Zbog toga smo raskinuli - priznaje ona.

Informer

Atraktivna pevačica kaže da posle burnih ljubavi sa Slobom i Markom želi da bude sama.

NOVI ČLAN PORODICE ĐOGANI! Luna dobila PSA - odlučila da mu da ime po NJOJ! Svi se iznenadili kad su čuli (FOTO)

- Nemam mnogo želja u Novoj godini, ali će mi prijati da neko vreme budem sama. Trudiću se da se tokom praznika odmorim i budem sa porodicom i prijateljima. Hoću sebe da poštedim stresa. U 2020. ću svu energiju da usmerim na posao i snimanje spotova, neću bežati od ljubavi, ali mi za sada ne treba muškarac - završava Đoganijeva.

Informer

Pet Luninih želja Deda Mrazu

1. Više sna
2. Mnogo hitova
3. Da Anabela i Gagi budu u dobrim odnosima
4. Da je hejteri ostave na miru
5. Muškarac koji je neće izdati

Više o "Zadruzi" čitajte OVDE.

Tagovi: