• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2019

14:00

KAO OD MAJKE ROĐENA! Luna POTPUNO GOLA - snimila zavodljivi klip! Muškarci ODLEPILI - uzdisala, a onda se skroz SKINULA (FOTO)

Rijaliti

KAO OD MAJKE ROĐENA! Luna POTPUNO GOLA - snimila zavodljivi klip! Muškarci ODLEPILI - uzdisala, a onda se skroz SKINULA (FOTO)

Podeli vest

Vrelije ne može biti!

Novopečena pevačica Luna Đogani okačila je provokativni video iz kade.

OPLJAČKANA ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ! Cecina ćerka na meti džeparoša - odneli joj novčanik sa NOVCEM unutra!

Pobednica "Zadruge 2" je pre nastupa našla malo vremena za sebe, te je snimila kako uživa u kupatilu luksuznog apartmana u Budvi.

Foto: printscreen instagram/luna_djogani

Prvo je snimila noge, a potom je u ogledalu snimila potpuno nagu sebe.

NEOČEKIVANO! Zadrugu napustio JEDAN OD NAJJAČIH - svi ostali u ŠOKU! Ispratili ga u SUZAMA, niko se nije nadao! (VIDEO)

Foto: printscreen instagram/luna_djogani

Nema sumnje da je ovim snimkom zapalila društvene mreže, a s obzirom da je odnedavno ponovo sama, možda se nađe i neki novi odvarač u porukama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljilja

pre 4 godine

Pa jedes njen hleb moras da joj dajes snagu da i gola zaradjuje..pa kako drugacije bi vas cetri zivele dok Gazmen ne donese lovu

Goran

pre 4 godine

Dve godine smo ovu silikonku sa ovom perikom gledali kao od majke rodjene u tus kabinama,stepenistu,kokosinjcu...i ne videsmo sem nemorala nista. Da zna da peva ne bi i dalje hvatala na golotinju. Ruzna

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17