01.01.2020.

19:15

Foto:

Džet set

OVO JE ČISTO KRIVIČNO DELO! U Zadrugu ulazi policija i hapsi Tomovića?! Pevačica UŽASNUTA zbog njegovog ponašanja!

Sinoć je Vladimir Tomović pretukao Dinu Subašića, prijatelja Ive Grgurić, koji je inače državljanin Hrvatske. On se u toku današnjeg dana oglasio na Instagramu. O tome čitajte OVDE.

Informer

Ovu sitaciju je prokomentarisala i pevačica Vesna Rivas, koja je inače rekorder na ovim prostorima po broju dana provedenih u rijaliti formatima.

– Au, ja kao Rijaliti igrač sa najdužim rijaliti stažem i poznavanjem zakona i opštih stavki ugovora, koji važi za sve Rijalitije – ovo je čisto krivično delo od strane Tomovića prema ovom gostu… Prvo, zbog pretnji. Drugo, pljuvanje njega i države odakle dolazi, dakle po nacionalnoj osnovi.. I treće, što ga ne može spasiti ni Bog otac, a kamoli produkcija, fizički nasrtaj na gosta, ne učesnika programa, i to ne jednom već više puta. Tuča. Čisto krivično delo. Naravno ako ga neko i tuži. Moguće i sad da upadne policija i da ga uhapsi. Bilo je tih slučajeva do sad u rijalitiju. E sad, videćemo da l će ga bar privremeno spasiti doček Nove godine – poručila je Vesna.

Informer

– On je jedino miran dok je pod uslovnom kaznom… Sećam se kad je zbog istih stvari bio pod uslovnom kaznom 2,5 godine, a imao problem sa Željkom S. Manji od makovog zrna… Jedino se policije i suda plaši… Na produkciju ne reaguje… Ako ga vidite mirnog ko bubica, znači da ga je vodila policija na saslušanje… Dotle, će divljati … Znam ga jako dobro… – navela je Vesna.

Tagovi: