Autor: Informer.rs

21.01.2020.

08:22

Foto:

Džet set

(FOTO) MARIJANI POSLE DISKVALIFIKACIJE PRETE SMRĆU: Sram vas bilo, moju MAMU zovete sa hrvatskog broja...

Sa druge strane, sudeći po šuškanjima po rijalitiju, Ivu Grgurić ovo će veoma skupo koštati. Ona bi, kako su pojedinci prokomentarisali u Beloj kući, sada dužna sumu od 50. 000 evra, dok su neki tvrdili da je ipak 10. 000 evra u pitanju.

DISKVALIFIKOVANA SE OGLASILA! Evo ŠTA je uradila čim je NAPUSTILA IMANJE - nakon gnusih laži o PRODUKCIJI, nastavila da VREĐA (FOTO)

BRUTALNA KAZNA I ZA IVU! Nakon što je Marijana DISKVALIFIKOVANA, produkcija donela još jednu odluku - evo kakve POSLEDICE snosi i Grgurićeva (VIDEO)

 - Spominjanje imena ljudi u produkciji je strogo kažnjivo, a Marijana i Iva su otišle korak dalje, pa su Marijana i Iva iznosile neistine o radnicima u produkciji - pročitala je Milica deo pisma koji se odnosi na laž koja je izrečena - da produkcija zadrugarima sipa nedozvoljene supstance, što je kako dalje stoji u pismu "u najmanju ruku neosnovano."

 - Za iznošenje ovakvih laži bismo mogli pokrenuti sudski postupak kako bismo sačuvali ugled ovako velike kuće. Kako je cela izmišljenja priča i blaćenje poteklo od Marijane, ona je diskvalifikovana. Iva koja je takođe iznosila neistine o postupcima osoblja produkcije biće kažnjena u skladu sa članom sedam ugovora o učestvovanju u 'Zadruzi'. Marijana smesta napusti 'Zadrugu -  pisalo je u pismu Velikog šefa.

Informer

Marijana se, inače, po prvi put oglasila pošto je napustila rijaliti naselje, pa istakla kako će samo vreme pokazati ko je Iva zapravo. 

POSLE OGROMNOG ŠOKA I PLAKANJA, MATORA KONAČNO PRIZNALA: "Meni nije ulazilo u glavu"... A onda je spomenula LUNU! Evo šta je REKLA!

(VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK, GNUSNE UVREDE I LAŽI! Evo šta je Marijana govorila o PRODUKCIJI - zbog ovoga je DISKVALIFIKOVANA

 - Eto moje 'drugarice' koja mi je napakovala priču koju je ona pričala. Dokazaće se vremenom ko je Iva! -  poručila je ona putem društvene mreže Instagram, ali nije se tu zaustavila. 

Informer

 - Nema potrebe da moju mamu zovete sa hrvatskog broja i da joj pretite da ću ja biti ubijena i silovana, znam da sam Ivinoj podršci dala njen kontakt i da to oni rade. Sram vas bilo! - besnela je ona po društvenim mrežama zbog novonastale situacije.

Tagovi: