• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2020

21:23

(VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK, GNUSNE UVREDE I LAŽI! Evo šta je Marijana govorila o PRODUKCIJI - zbog ovoga je DISKVALIFIKOVANA

Rijaliti

(VIDEO) OBJAVLJEN SNIMAK, GNUSNE UVREDE I LAŽI! Evo šta je Marijana govorila o PRODUKCIJI - zbog ovoga je DISKVALIFIKOVANA

Podeli vest

Marijana Zonjić je tokom današnjeg popodneva iznela opasne tvrdnje o radnicima zaposlenim u produkciji televizije Pink, a Veliki šef je rešio da reaguje i zadrugarku diskvalifikuje zbog nepoštovanja pravila rijalitija

Osim toga, Iva je takođe iznela velike neistine i opasne optužbe o postupcima osoblja produkcije, te će biti kažnjena članom sedam ugovora o "Zadruzi" (više o tome čitajte ovde).

DISKVALIFIKOVANA SE OGLASILA! Evo ŠTA je uradila čim je NAPUSTILA IMANJE - nakon gnusih laži o PRODUKCIJI, nastavila da VREĐA (FOTO)

Foto: instagram/marijana zonjic

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Posle gnusnog blaćenja PRODUKCIJE, Veliki šef saopštio - HITNO DA NAPUSTI ZADRUGU! Stigla je NAJVEĆA KAZNA (VIDEO)

-Zadrugari, s obzirom na to da je tema veoma ozbiljna, molim za tišinu... Pojedinci su zaboravili važnost ugovora koji ste potpisali. Svaka reč i rečenica veoma je važna i ne znamo da li vas je glupost ili hrabrost dovela do toga da prevršite svaku meru i da se ponašate kao da ugovorom nije predviđeno kolike ćete kazne snositi za nepoštovanje pravila rijalitija. Spominjanje imena ljudi u produkciji je strogo kažnjivo, a Marijana i Iva su otišle korak dalje, pa su Marijana i Iva iznosile neistine o radnicima u produkciji. Laži takve vrste, odnosno da produkcija zadrugarima sipa nedozvoljene supstance je u najmanju ruku neosnovano. Za iznošenje ovakvih laži bismo mogli pokrenuti sudski postupak kako bismo sačuvali ugled ovako velike kuće. Kako je cela izmišljenja priča i blaćenje vlasnika televizije Pink poteklo od Marijane, ona je diskvalifikovana. Iva, koja je takođe iznosila neistine o postupcima osoblja produkcije, biće kažnjena u skladu sa članom sedam ugovora o učestvovanju u "Zadruzi". Marijana, smesta napusti "Zadrugu" - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Neposredno pre diskvalifikacije, Marijana i iva su imale žučnu raspravu:

- Sipaju ti ovde drogu u piće, zato ne piješ alkohol. To si mi rekla, nemoj sad da lažeš. Za Novu godinu je to bilo, ja mogu da se zakunem - rekla je Marijana Ivi, dok je Iva nju nazvala lažljivicom.

- To nije istina, to si ti meni rekla, nemoj sada da lažeš - branila se Grgurićeva, a sve poslušajte u videu ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte ovde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sena

pre 4 godine

Nije laz. Jos je gore. Samo Zeljka Mitrovica stiti Aleksandar Vucic ..

Gordana

pre 4 godine

Zasto je video nedostupan? Zato sto je Marijana platila Ivin ceh. Hocete gledanost ove sezone e malo sutra,u to rijalitiju u sve tri sezone nepravda,privilegovani statisti tj.glumci sa dobijenim ulogama,spavaci,jedni te isti istroseni pa jos uvedose onog bednog Davida,pobednik se zna ko i prosle godine..

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija