Autor: Informer.rs

17.02.2020.

12:37

Foto:

Džet set

KULIĆKA OPET U ZADRUZI! Kada se pojavila svi u ŠOKU, poručila - KARMA SE UVEK VRAĆA! Odluka produkcije iznenadila SVE (VIDEO)

Miljana Kulić je pre nekoliko dana izbačena iz "Zadruge 3".Ulazak Marka Miljkovića je još više doprineo tome da ona bude van sebe, a ceo skandal dogodio se kada se Miljković usudio da uđe u apartman u kom boravi Miljanin mali sin Željko, majka Marija i dadilja. 

KONAČNO PRIZNALA SVE! Miljana progovorila o TELEFONU u Zadruzi - a evo šta kaže o TRUDNOĆI I INTIMNIM ODNOSIMA sa Zolom!

Informer

Ona je za Informer.rs rekla da se više neće vraćati u "Zadrugu" (čitajte ovde), a u rijalitiju više nisu ni njen sin Željko, ni majka Marija.

Ipak, danas je sve iznenadilo Kulićkino pojavljivanje na Pinku, a u pitanju je bila projekcija filma ''Nemoguća ljubav'' koji su zadrugari snimali nedavno, gde je Marija igrala jednu od glavnih uloga.

ON JE KRIV ZA SVE?! Miljana Kulić za Informer.rs otkrila sve DETALJE IZBACIVANJA - Evo ZAŠTO više nije učesnik Zadruge 3 i šta ju je NAJVIŠE POVREDILO!

Informer

Informer

- Šta ćeš sa njim, on je oženjem, karma se uvek vraća. Ti ćeš da voliš nekada, vratiće ti se sve - glumila je Marija strogu majku Ivani Šopić, kada se drala na nju, a sve pogledajte u videu ispod.

VIŠE O ZADRUZI SAZNAJTE OVDE!

Tagovi: