• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Ivan Radulović

16.02.2020

10:45

ON JE KRIV ZA SVE?! Miljana Kulić za Informer.rs otkrila sve DETALJE IZBACIVANJA - Evo ZAŠTO više nije učesnik Zadruge 3 i šta ju je NAJVIŠE POVREDILO!

Rijaliti

ON JE KRIV ZA SVE?! Miljana Kulić za Informer.rs otkrila sve DETALJE IZBACIVANJA - Evo ZAŠTO više nije učesnik Zadruge 3 i šta ju je NAJVIŠE POVREDILO!

Podeli vest

Bez dlake na jeziku!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić je iznenadila sve načinom na koji je pričala o produkciji Zadruge 3. Naime, ona je optužila zaposlene u rijalitiju da joj donose različite lekove za smirenje. Ipak, ona je za Informer.rs otkrila da ništa loše nije rekla za čelnike Televizije Pink, već da samo ima problem sa jednom osobom iz produkcije čije će ime ostati anonimno. 

EKSKLUZIVNO Miljana za Informer.rs posle IZBACIVANJA iz Zadruge! Evo šta kaže o PRODUKCIJI - ima VELIKU NOVOST - tiče se rijalitija! ŠOK!

Foto: printscreen/tvpink

U detaljnom razgovoru za naš portal, Kulićeva je tvrdila i kako je Marko Miljković zaslužan što je ona napustila imanje u Šimanovcima jer je ušao u apartman bez dozvole produkcije i uništio njene lične stvari.

SMESTILA MI JE BATINE - OGLASIO SE MILJANIN BIVSI! Otkrio ŠOK detalje koje do sada NISMO ZNALI - ispričao sve o detetu, ABORTIRANJU i porodici Kulić

- Stavka 6 u pravilniku je da niko od učesnika ne sme da uđe u apartman koji postoji zbog mog deteta. Marko Miljković je ušao, ja sam samo zamislila da je dete bilo tu. Na svu sreću, bio je sa Marijom u Nišu, zbog vakcinacije. Polomio mi je sve parfeme i Željkove igračke. Čekala sam produkcija da se oglasi, ipak niko ga nije kaznio zbog toga. Postoji i klip, kada je on ušao i rekao mi da ove godine nema kazne. Kada je nepravda u pitanju, nema šanse da ostanem u takvom okruženju, ni za kakve pare - otkrila je Miljana, a onda smo je upitali da li je ulazak Marka Miljkovića smišljen kako bi ona burno reagovala:

OVO JE JOŠ JEDAN OD RAZLOGA ZA IZBACIVANJE! Bivša zadrugarka otkrila sve o Miljaninoj TERAPIJI - Bez dlake na jeziku i straha od produkcije!

Foto: TV Pink printscreen

- Mene niko ne može da dovede do ludila. Ja sam samo tako reagovala jer je ušao tamo gde nije trebalo. Mene verbalno niko ne može da izbaci iz takta. Dao je sebi mnogo za pravo, rekao mi je da će sutra ući tu da kuva kafu i da će da spava tu. Niko se nije oglasio, to je mene pogodilo, zbog toga sam napolju - zaključila je Kulićeva.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jasna

pre 4 godine

Kao i uvek, Miljana preteruje, laze i maze,...sve nas koji smo pratili zadrugu dovodila je do ludila svojim ponasanjem. Iskreno mi je drago sto vise nece biti tu, da na miru mozemo pratiti dalja desavanja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija