17.03.2020.

15:00

Foto:

Džet set

ISPLIVAO DOKAZ DA ANABELA GOVORI ISTINU?! Marko PONIŽAVAO Lunu u JAVNOSTI - pojavio se SNIMAK koji je SVE ŠOKIRAO! (VIDEO)

Iako su se mesecima trudili da svoju emotivnu vezu predstave idiličnom, Luna Đogani i Marko Miljković imali su mnoštvo problema koje je u javnost iznela njena majka Anabela, a sada su se pojavili i dokazi!

Ulazak Anabele Atijas u rijaliti "Zadruga" podigao je veliku prašinu. Rešila je pevačica je da "skine masku" Marku Miljkoviću i otkrije javnosti istinu o njegovom ponašanju prema njenoj ćerki Luni Đogani.

LUNA VIŠE NEĆE BITI NAŠ GOST! Nakon ŠOK SNIMKA gde peva UŽIVO, oglasio se VLASNIK DISKOTEKE - Ništa nije stavljeno u MIKSETU, to je NJEN GLAS (VIDEO)

(VIDEO) POMINJE LUNIN STAN BEZ TERASE, A ON NI FASADU NEMA! Anabela IZBLAMIRALA Marka! Ove REČI će se dugo PAMTITI!

U prilog Anabelinim tvrdnjama da su se Marko i Luna non-stop svađali, kao i da ju je ponižavao u javnosti govore i snimci koji su preplavili društvene mreže.

Nijedan njihov odlazak na javni događaj nije mogao da prođe bez svađe - žestoka rasprava odigrala se i u septembru, na rođendanu Pink televizije, ali i na žurki "Informera", gde su se Luna i Marko posvađali pred mnogobrojnim novinarima, budući da joj je Miljković branio da sa njima priča, iako je ona to želela.

Informer

 

- Zašto uvek žuriš, pa ispoštuj ljude! Pa, da nema njih, mi ne bismo postojali! - pravdala mu se Luna tada, a njihova rasprava je snimljena i neupitno je jedan od dokaza Anabelinih tvrdnji.

(VIDEO) ŠOK! SLEDI DISKVALIFIKACIJA!? Evo zbog čega je ZOLA KAŽNJEN! Ovo je radio sa Miljanom Kulić!

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.