24.03.2020.

09:39

Foto:

Džet set

JA SAM LUNINA TETKA KUČ*A! Oglasila se Anabelina sestra Aida - ''NISMO ZNALI DA JE GAGI TUČE, NI DA ULAZI U RIJALITI''!

Pevačica Anabela Atijas je pre više od nedelju dana ušla u rijaliti „Zadruga”, a o njoj ne prestaje da se priča. Njena sestra Aida, inače glumica otkriva da se Anabela najjače bori kada joj je najviše stalo i da je na nju ostavilo posledice to što ju je Gagi Đogani maltretirao.

(VIDEO) SKANDAL U PABU! Marko polomio STO tokom svađe sa Lunom, ona se SKAMENILA, on osuo paljbu po njoj: Mrš, p**ko jedna, daću ti ja FANOVE!

Informer

Na pitanje da li gleda „Zadrugu”, te da li može da prepozna sestru u određenim trenucima emotivnog rastrojstva, Aida odgovara:

(FOTO) GOLA ANA KORAĆ! Zadrugarka zaboravila na KAMERE i pokazala svima TETOVAŽU na intimnom delu tela!

- „Zadruga” je zamenjena pandemijom informacija o pandemiji Covid-19. Ipak, nekad stignemo pogledamo kratke video-klipove na internetu, bez entuzijazma. Ja poznajem svoju sestru u emotivno povišenom stanju, upravo kad joj je najviše stalo, kad ona oseća da se bori na život ili smrt - kaže Aida, i dodaje:

Informer

- Anabela je izgleda odlučila da se predstavi bez ikakvog filtera, s obzirom na to da koncept takve emisije i počiva na tome, na ogoljavanju, na razotkrivanju, na potpunom uvidu u emotivni enterijer jedne osobe, na ultimativnoj demistifikaciji.

Aida, kao i njihov otac Ahmed, nisu znali da Anabela prolazi kroz pakao.

- Ne, mi nismo bili upućeni do pred sam kraj razvoda, kada je, između ostalog, navela fizičko nasilje kao razlog za razvod. Žrtve nasilja to kriju i od najbližih, zbog osećaja stida, bespomoćnosti, krivice i straha od osuđivanja. Taj brak je, kao i mnogi drugi, pošao po zlu najvećim delom zbog samog načina života ljudi s estrade - priča Aida, koja, kao i većina, smatra da je višegodišnje nasilje uticalo na Anabelinu psihu.

Informer

Aida, kao ni njihov otac, nisu znali da će Anabela ući u rijaliti „Zadruga”.

(VIDEO) UZBUNA U ZADRUZI! Luni POZLILO nakon što je Marko POLOMIO STO i napravio haos u PABU, nije mogla da se SMIRI!

- Nismo bili upućeni u njenu ideju ulaska u rijaliti, jer Anabela s pravom smatra da nas time štedi. Nama i dalje, i verovatno nikad neće biti prijatno da gledamo nekog svog u tim histeričnim uslovima - smatra Aida, koja je sigurna da će Anabela i Andrej Atijas nastaviti zajednički život.

Informer

Za sam kraj, ona je prokomentarisala učešće njene sestričine u rijalitiju:

-Moji prijatelji takođe nisu zainteresovani za takve sadržaje, a za anti-Luna besposličare sam i ja: „Lunina tetka, ku**a“.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!