• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2020

07:13

(VIDEO) SKANDAL U PABU! Marko polomio STO tokom svađe sa Lunom, ona se SKAMENILA, on osuo paljbu po njoj: Mrš, p**ko jedna, daću ti ja FANOVE!

Rijaliti

(VIDEO) SKANDAL U PABU! Marko polomio STO tokom svađe sa Lunom, ona se SKAMENILA, on osuo paljbu po njoj: Mrš, p**ko jedna, daću ti ja FANOVE!

Podeli vest

Voditelj Milan Milošević najavio je zadrugarima da će emisija "Pretres nedelje" biti prekinuta zbog tehničkih problema, a Marko Miljković otišao je do svoje devoje Lune Đogani u pab, koja se tamo osamila jer nije želela da staje ni na čiji stranu u sukobu

Luna je spomenula Marku fanove, a Miljković je počeo da urla na nju i da razbija stvari po pabu.

PRETRESLI SU MI AUTO, A ONDA... Đogani prekršio POLICIJSKI ČAS - otkrio nam je ŠTA se desilo kada su ga ZAUSTAVILI i zašto je bio na ULICI

RAZGOLIĆENI I POD DEJSTVOM ALKOHOLA! Vruća slika Miljane i Zole iz HOTELA - sami u ogromnom krevetu, a tek OVAJ DETALJ! (FOTO)

- Mrš, bre, p*čko jedna, da ti dam ja fanove... - govorio je Marko.

- Kako te nije sramota? - uzvratila je Luna.

Gagi je došao da vidi šta se dešava sa njegovom ćerkom, a Miljković mu se u prolazu izvinio.

- Sad okreće na mene, ne razume dve rečenice, izvini, Gagi - rekao je Marko, pa mu kasnije u dnevnoj sobi dodao:

-Neću da čujem reč fan uopšte - poručio je Miljković.

- Zadrugari su dolazili redom kod Lune, ali ona nije želela da ih sluša, sve dok nije došao Lepi Mića.

- Hoću da budem sama - poručila im je Luna.

- E, moja Luna... Sto slomljen. Mora da pričaš sa majkom... - savetovao ju je Mića.

- Ne moram, biću najgora ćerka i devojka - odgovorila je potištena Luna.

- Treba da nađete neko rešenje... - rekao joj je pevač, koji je potom krenuo da sređuje pab.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LUNA JE OPTUŽILA ĐOLETA ĐOGANIJA DA JE ZBOG NJEGA DOBILA ALOPECIJU! On je nije ŠTEDEO: Roditelji su joj se TUKLI NA SVAKA TRI DANA!
Rijaliti

LUNA JE OPTUŽILA ĐOLETA ĐOGANIJA DA JE ZBOG NJEGA DOBILA ALOPECIJU! On je nije ŠTEDEO: Roditelji su joj se TUKLI NA SVAKA TRI DANA!

Kao da haos između Lune, Gagija i Anabele nije bio dovoljan, novopečena pevačica u celu priču ponovo je, pre nekoliko dana, umešala svog strica Đoleta Đoganija, kojeg je optužila za pakao kroz koji je svojevremeno prošla. Naime, Luna se prisećala najvećeg stresa koji je doživela u detinjstvu i tom prilikom Đoleta direktno optužila da je kriv za njenu alopeciju

20.03.2020

13:17

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija