• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Gajić

23.03.2020

21:24

PRETRESLI SU MI AUTO, A ONDA... Đogani prekršio POLICIJSKI ČAS - otkrio nam je ŠTA se desilo kada su ga ZAUSTAVILI i zašto je bio na ULICI

Rijaliti

PRETRESLI SU MI AUTO, A ONDA... Đogani prekršio POLICIJSKI ČAS - otkrio nam je ŠTA se desilo kada su ga ZAUSTAVILI i zašto je bio na ULICI

Podeli vest

Samo za naš portal otkrio sve detalje!

Bivši zadrugar Adam Đogani danas je prekršio policijski čas koji traje od 17 do 5 časova (detaljnije čitajte OVDE).

ĐOGANI PREKRŠIO POLICIJSKI ČAS, ŠOK! Uslikan MALOPRE u kolima - POLICIJA REAGOVALA! Ovo nije smeo da uradi! (FOTO)

Član najpopularnije denserske porodice na ulici se našao u 18:30h, kada je objavio sliku policijskih kola na Instagram stori, aludirajući na to da su ga zaustavili.

 Odmah smo ga kontaktirali kako bismo proverili šta se tačno desilo i zbog čega je prekršio naredbu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Djogani (@adamdjogani) on Oct 19, 2018 at 12:37pm PDT

 

- Pitali su me prvo da li imam dozvolu za izlazak, rekao sam im da nemam. Pretresli su mi ceo automobil. Vozio sam drugaricu kući, bili smo baš ispred njenog ulaza kada su me zaustavili - rekao je Adam i dodao...

Foto: Instagram/adamdjogani

- Živimo baš blizu, dve ulice smo udaljeni, ali nisam želeo da je pustim samu. Već sam bio u dvorištu, ispred kapije kada su mi prišli. Pustili su me jer su me prepoznali i opomenuli da je od juče uveden policijski čas od 17h i da ubuduće to poštujem - ispričao je Đogani za naš portal.

ŠOK SNIMAK KRUŽI INTERNETOM! Nakon priče da ju je Duško PRETUKAO - svi primetili OVO na Jeleninom TELU (VIDEO)

Pošto su od juče uvedene promene da policijski čas bude od 17, a ne od 19 časova, policija je imala razumevanja za one koji još uvek nisu saznali novu informaciju, ali molimo građane da poštuju pravila i prate vesti, koje se mogu menjati svakog dana.

Najnovije vesti iz "Zadruge" čitajte OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 4 godine

Kao nije znao. Dokle vise da se tolerise takvima?

Rade

pre 4 godine

Šta ako je bre on ĐOGANI kakve to veze ima, zakon i za njega važi kao za sve. Jaka mustra i veličina ĐOGANI, kazniti ga ! ! ! ! ! !

Lova

pre 4 godine

Koji si ti faktor da te ne uhapse?Trebalo je sam da se prijavis u policiju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija