17.04.2020.

22:36

Foto:

Džet set

MAGDALENA JE PRVI PUT FARBALA JAJA! Trudna Aleksandra Subotić pokazala PUNU KORPU - PRAVA SAM DOMAĆICA! (FOTO)

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić je u četvrtom mesecu trudnoće, a današnji praznik - Veliki petak je provela sa svojom ćerkicom Magdalenom i verenikom Pecom u karantinu farbajući i ukrašavajući jaja.

TANJU SAČEKAO ŠOK PRIZOR U STANU! Evo šta se desilo u POLICIJI - Nakon navoda da ju je MALTRETIRAO MUŽ, oglasili se iz njenog tima!

Aleksandra je u intervjuu za Informer.rs istakla da obožava praznike i da joj je pomalo žao što je ove godine u izolaciji, ali da uprkos svemu tome u njihovom domu neće manjkati radosti i praznične euforije.

Informer

Ona nam je priznala i da je njena ćerka Magdalena prvi put ove godine farbala jaja.

OVE GODINE JE SVE SKROMNIJE! Vesna Đogani prava domaćica - ofarbala JAJA U CRVENO! Evo kako se u njenom domu obeležava VASKRS (FOTO)

- Magdalena je sada već devojčurak, svesna je svega i da je sada praznik, prethodnih godina je bila mala, sada je prvi put farbala jaja. Za svakog je ofarbala po jedno, i za mene i za Pecu, i za dedu i za komšiju. Kod nas je bilo baš veselo, pripremićemo i vaskršnjeg zeku. Nije da se hvali, ali jaja su mi ispala tip-top. Oduševljena sam, bukvalno. Primila se lepo boja, prava sam domaćica. Kod nas je danas sve bilo tako lepo, a za Vaskrs ćemo praviti ručak i uživaćemo. Potrudićemo se da sve prođe lepo, praznično, iako ćemo biti sami. Ja obožavam praznike - ispričala je Aleksandra za Informer.rs.