Autor: Informer.rs

22.04.2020.

22:50

Foto:

Džet set

LUNA UDARILA NA SEDMU SILU! Đoganijeva KUNE novinare, želi im ONO NAJGORE - Gagi je ZGROMIO KOMENTAROM! (VIDEO)

Zadrugarka Luna Đogani izgleda je zaboravila koliko su joj puta medijske kuće, ali i redakcije mnogih portala promovisale pesme koje je objavljivala nakon pobede u drugoj sezoni Zadruge. 

Luna razvezala jezik o Veljku Ražnatoviću - Iznela NEPOZNATE DETALJE! Spomenula i SVADBU VEKA! (VIDEO)

Informer

Đoganijeva se nije libila da u naletu besa prozove sve novinare koji su loše pisali o njoj. Pevačica, ili rijaliti pobednica kako joj je lakše da je nazivamo ostala je slepa na brdo tekstova o njenim promenama boje kose, atraktivnim izdanjima koje je kačila na Instagramu dok je bila van Bele kuće. Njene pesme su pored reakcije fanova, došle u trending i preko najava koje je svaka redakcija pisala besplatno. 

TEŠKA MENSUROVA ŽIVOTNA PRIČA! Otac IZVRŠIO SAMOUBISTVO, a majka morala da se bavi OVIM POSLOM?!

Sada kada je konačno došla u koštac sa svim svojim lažima koje je plasirala Anabeli i Gagiju zbog svoje veze sa Markom koja je bila na staklenim nogama, za svoje nervne slomove i neuspeh krivi novinare koji samo rade svoj posao i postavljaju pitanja na osnovu onoga što ona kaže pred kamerama. 

Informer

- Novinari koji ste protiv mene, imate ovakva pitanja, napušite mi se ku*ca. Dabogda vam se desilo nešto kao što se meni dogodilo. Ja nemam od njih nikakvu korist. Uništilu su me novinari, već tri godine... - klela je Luna.

ISPLIVAO SNIMAK MALTRETIRANJA! Marko je GRUBO HVATA ZA RUKE I UNOSI U LICE - Luna LAŽE PORODICU I NACIJU (VIDEO)

- Tri godine pišu o tebi, nemoj da se ponašaš tako. Ti stalno praviš dramu. Neću da te slušam. Ti si sama sebe uništila sa svojim ponašanjem - vikao je Gagi na nju. 

Pogledajte video u kom gnsno vređa i kune novinare:

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!