• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.04.2020

15:20

TEŠKA MENSUROVA ŽIVOTNA PRIČA! Otac IZVRŠIO SAMOUBISTVO, a majka morala da se bavi OVIM POSLOM?!

Rijaliti

TEŠKA MENSUROVA ŽIVOTNA PRIČA! Otac IZVRŠIO SAMOUBISTVO, a majka morala da se bavi OVIM POSLOM?!

Podeli vest

Šok!

Učesnik rijaliti programa ”Zadruga 3” Mensur Ajdarašić u poslednje vreme tema je medija zbog turbulentnog odnosa sa Minom Vrbaški sa kojom je u emotivnu vezu uplovio pred TV kamerama u Beloj kući. Mensur je prepoznatljiv po svojim izlivima ljubomore i problematičnom ponašanju, a sinoć se za crnim stolom opet povela priča o njegovoj porodici.

KENDI ZAPREPASTIO SVE IZBOROM VOĐE - On je GLAVNI OVE NEDELJE, a najavio je PRAVI RIJALITI!

– Znam stvari o tvojim roditeljima. Ali te stvari čuvam, jer sam promišljena. Nagaziću te kad ti bude bilo najteže, a do tada te molim da me ne vređaš, jer ću da te peckam – poručila je Tara, a Ajdarpašićevog rođaka je progovorio o tragičnoj sudbini njegovog oca i nemaštini u kojoj su živeli, kao i o njegovoj majci.

Foto: printscreen/tvpink

“Mensurov otac se ubio zbog nemaštine. Majka je otišla u Švajcarsku, navodno da radi, međutim mi smo čuli da se tamo bavila najstarijim zanatom. Mensurov otac je ostao sam sa decom, nadničio, čak jedno vreme radio i u pekari. On nikada nije mogao da prežali ponašanje svoje supruge, majke svoje dece, a bilo mu je teško i zbog nemaštine u koju su upali, pa se jadan čovek ubio. Zato nas ne čudi što je Mensur ušao u vezu sa Minom, jer ona po svom ponašanju podseća na njegovu majku”, otkriva rođak Mensura Ajdarpašića i dodaje:

ISPLIVAO SNIMAK MALTRETIRANJA! Marko je GRUBO HVATA ZA RUKE I UNOSI U LICE - Luna LAŽE PORODICU I NACIJU (VIDEO)

“Ostali su sami on i brat, oduvek su živeli teško… I danas žive u jednoj straćari. S obzirom na to šta su sve preživeli ne čudi problematično ponašanje oba brata”, rekao je rođak zadrugara za naš portal koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: printscreen/tvpink

Ono što je vrlo interesantno kada je reč o Mensuru Ajdarpašiću je to što đetić do sada nije ni na jedan način pokušao na sebe da skrene pažnju pričanjem svoje teške životne priče i sudbine koja se poigrala sa njihovom porodicom za razliku od drugih učesnika rijalitija “Zadruga” koji se utrkuju kako bi što pre postali žrtve te zadobili sažaljenje i simpatije publike.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija