08.06.2020.

14:16

Foto:

Džet set

ZAVRŠENO SUĐENJE EDISA I ZILHE! Evo šta je URADILA nakon što je napustila Centar za socijalni rad! Jedan detalj je svima ZAPAO ZA OKO! (FOTO)

Zadrugar Edis Edo Fetić odazvao se jutros pozivu Centra za socijalni rad i uputio se u Novi Pazar kako bi se rešilo pitanje starateljstva nad troje dece koje je dobio u braku sa Zilhom Karišik, koja je protiv njega nedavno podnela tužbu za razvod braka posle javne prevare (više o tome pročitajte ovde).

Informer

EDIS I ZILHA SE KONAČNO SRELI, TU SU BILA I DECA! Drama u Novom Pazaru - susret koji se TOLIKO ČEKAO! On ZAPLAKAO, bori se za STARATELJSTVO (FOTO)

Iako prvobitno nije bio očekivan Zilhin dolazak, budući da je svoj iskaz dala pre tri dana, ona se odazvala ponovnom pozivu socijalnih radnika i u prostorije Centra povela decu, koja su se takođe izjasnila o gorućem pitanju (više o tome pročitajte ovde).

PRVI SUSRET SA ZILHOM - POSLE SVEGA! Edis Fetić pustio MUŠKU SUZU - došao u Novi Pazar na SUĐENJE SA SUPRUGOM! (FOTO)

Nakon izvesnog vremena, nakon što su dali svoje izjave, Zilha je sa decom napustila Centar za socijalni rad, te je ušla u automobil prijatelja koji su je čekali ispred i istog trenutka odvezla se u nepoznatom pravcu

Ono što je posebnu pažnju privuklo jeste to što je poštovala mere opreza usled epidemije koronavirusa, te masku s lica nije skidala.

Informer

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE