• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

08.06.2020

13:45

EDIS I ZILHA SE KONAČNO SRELI, TU SU BILA I DECA! Drama u Novom Pazaru - susret koji se TOLIKO ČEKAO! On ZAPLAKAO, bori se za STARATELJSTVO (FOTO)

Rijaliti

EDIS I ZILHA SE KONAČNO SRELI, TU SU BILA I DECA! Drama u Novom Pazaru - susret koji se TOLIKO ČEKAO! On ZAPLAKAO, bori se za STARATELJSTVO (FOTO)

Podeli vest

Trenutak koji su svi čekali!

Zadrugar Edis Edo Fetić odazvao se jutros pozivu Centra za socijalni rad i uputio se u Novi Pazar kako bi se rešilo pitanje starateljstva nad troje dece koje je dobio u braku sa Zilhom Karišik, koja je protiv njega nedavno podnela tužbu za razvod braka posle javne prevare.

PRVI SUSRET SA ZILHOM - POSLE SVEGA! Edis Fetić pustio MUŠKU SUZU - došao u Novi Pazar na SUĐENJE SA SUPRUGOM! (FOTO)

Iako se Edo najpre nije susreo sa Zilhom u prostorijama Centra za socijalni rad, budući da je ona svoj iskaz na istom mestu dala tri dana ranije, nešto posle 12 časova još uvek zakoniti supružnici su se, kako saznajemo, konačno sreli oči u oči!

Naime, prema informacijama sa lica mesta, ipak je bilo potrebno da Zilha danas u Centar za socijalni rad dovede i njihovo troje dece kako bi se i oni izjasnili o tome kraj kog roditelja po okončanju njihovog braka žele da ostanu, te da se, nakon što se u obzir uzmu i njihovi iskazi, utvrdi model po kom će ih viđati onaj roditelj koji bude ostao bez starateljstva.

"OSEĆAM SE PRAZNO I TUŽNO!" David Dragojević za Informer.rs - NAPUSTIO JE BEOGRAD, evo ko ga je SAČEKAO! Prva izjava nakon IZBACIVANJA IZ ZADRUGE!

Sastanak u Centru uskoro će biti gotov, a ostaje da saznamo kako je protekao susret kontroverznog zadrugara i njegove supruge koju je javno prevario s Draganom Mitar, zbog čega je rešila da na njihov brak definitivno stavi tačku i s njim prekine svaki kontakt

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17