20.06.2020.

08:43

Foto:

Džet set

ŠOK OTKRIĆE! LUNA ĐOGANI IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM! Marko Miljković joj je PRENEO OVO!

-Marko i Luna nisu bili zajedno skoro mesec dana, a u tom periodu je svako radio šta je hteo. U jednom trenutku, čak je posumnjao da se njegova bivša viđa sa Gastozom, pa je tada rešio da joj udari kontru - priča izvor i objašnjava da je Marko tada sa prijateljima otišao na Kopaonik.

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

(VIDEO) NEMAM OBRAZA DA SE...Janjuš otkrio šta mu je žena rekla pred ulazak! Ove reči ga posle švaleracije RAZARAJU! Maja pobesnela!

-U njihovom društvu bilo je nekoliko devojaka, a Marko je svake večeri bio sa drugom. Hteo je da sebi dokaže da je preboleo Lunu i zbog toga je menjao devojke, a upravo je zbog takvog nemarnog odnosa i upao u nevolju - otkriva izvor.

Informer

-HPV (humani papiloma virus) lako je prenosiv i teško izlečiv, a muškarci su samo nosioci virusa. U trenutku kada se pomirio sa Lunom nije znao da je zaražen, pa je imao seks sa Lunom i tako ju je nesvesno doveo u opasnost. Miljković joj nikada neće priznati da je kriv što joj je preneo polne bradavice, koje joj sada dodatno pogoršavaju zdravstveno stanje - kaže dobro informisani izvor i zaključuje:

-Iako su oboje svesni da Luna nije mogla da se zarazi tek tako, oboje u rijalitiju ne odustaju od priče da nije reč o polno prenosivoj bolesti. Sramota ih je da priznaju kako se zarazila i zbog toga oboje mudro ćute i insistiraju na tome da se Luna razbolela od stresa - kaže naš na kraju. 

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE