• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.06.2020

08:12

(VIDEO) NEMAM OBRAZA DA SE...Janjuš otkrio šta mu je žena rekla pred ulazak! Ove reči ga posle švaleracije RAZARAJU! Maja pobesnela!

Rijaliti

(VIDEO) NEMAM OBRAZA DA SE...Janjuš otkrio šta mu je žena rekla pred ulazak! Ove reči ga posle švaleracije RAZARAJU! Maja pobesnela!

Podeli vest

Iva Grgurić želela je da čuje od Marka Janjuševića Janjuša da li bi se vratio supruzi Eni, ukoliko bi ona bila spremna da mu oprosti javnu prevaru sa Majom Marinković. Ovom prilikom košarkaš preljubnik otkrio je šta mu je žena rekla pred ulazak, pa istako da ga te reči razaraju

- Vratio bih se, ali to je nemoguće da se desi. Ja se nikada neću vratiti, draga Ivo. Da su druge situacije, vratio bih se. Ja nemam obraza da se vratim, ne želim da se vratim, niti može da se oprosti... Poslednje reči koje mi je rekla pred ulazak bile su: "Nemoj da praviš gluposti, nemoj da se osećam loše", te reči nikada neću zaboraviti - rekao je Janjuš.

NE DEŠAVA SE U ŽIVOTU SVE SA RAZLOGOM, NEKAD SI RETARD! Matora PUKLA, oglasila se na Instagramu - KAJE SE ZBOG SANJE?

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- On priča jedno, pa priča drugo - besna je bila Maja.

- Nemam poverenje u Maju. Jedino joj verujem da me voli. Trenutno joj ništa više ne verujem - nastavio je Janjuš.

- Što nemaš poverenje? I posle ja ljubomorna? Beži bre, da te ne vide moje oči nikada - nastavila je Maja.

Više vesti iz Zadruge pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija