28.06.2020.

16:30

Foto:

Džet set

"IMALA SAM KOVID!" Sanja Stanković uživo u programu priznala da je preležala KORONU, pa otkrila u kakvim je odnosima sa Matorom!

Bivša zadrugarka i pevačia Sanja Stanković uključila se danas u emisiju "Premijera - Vikend specijal" i tom prilikom je priznala da je pozitivna na koronavirus i da je to zapravo bio razlog zbog kojeg nije sačekala Jovanu Tomić Matoru po izlasku iz "Zadruge".

Informer

pink.rs

ANKETA - BIRA SE POBEDNIK "ZADRUGE 3"! Ostalo je još malo do FINALA - važno je VAŠE MIŠLJENJE! Ko će osvojiti prvo mesto i 50.000 EVRA?!

- Imala sam Kovid i zato nisam sačekala Jovanu kada je izašla iz Zadruge. Smorila sam se. Nisam imala neke simptome, ali sam bila pozitivna - otkrila je Sanja.

Informer

SPREMA NIKAD SLAĐU OSVETU! Tijana Ajfon - '' SVE ĆU DA OKRENEM U SVOJU KORIST''! Ovo je njen SLEDEĆI KORAK!

Sanja je u nastavku pričala i o svom odnosu sa Matorom. Tada je otkrila kako su njih dve stavile tačku na svoju vezu, ali da su ostale dobre drugarice. Takođe, Stankovićeva je priznala i kako nema dečka.

- Stavljena je tačka sa zarezom. Stavljena je tačka na našu vezu. Složile smo se da nećemo biti zajedno, ali da ćemo biti prijatelji. Ja sam sada slobodna - rekla je Sanja u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE