• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr

28.06.2020

15:06

SPREMA NIKAD SLAĐU OSVETU! Tijana Ajfon - '' SVE ĆU DA OKRENEM U SVOJU KORIST''! Ovo je njen SLEDEĆI KORAK!

Estrada

SPREMA NIKAD SLAĐU OSVETU! Tijana Ajfon - '' SVE ĆU DA OKRENEM U SVOJU KORIST''! Ovo je njen SLEDEĆI KORAK!

Podeli vest

Biznis joj cveta!

Starleta Tijana Ajfon provela je gotovo mesec dana u zatvoru Bijeljini, nakon hapšenja zbog prostitucije, a kako sada kaže, za to vreme njen privatni biznis je "procvetao".

(FOTO) OVAKO izgleda ĐANIJEV SIN MARKO koji je ODLEPIO ZA KIJOM! Slika i prilika OCA FOLKERA! BAŠ LIČE!

Tijana je, naime, neposredno pre hapšenja otvorila kozmezički salon u Beogradu.

Foto: tv in/atv

- Po izlasku iz pritvora odmah sam se ‘bacila’ na posao. Želim da ga proširim. Uvodim i neke nove usluge za žene, a planiram da otvorim i još nekoliko salona na različitim lokacijama. Dižem ovaj projekat na neki novi nivo i stvarno sam ponosna. I dok me nije bilo, radnice su radile punom parom, a zarada je bila i bolja nego kad sam ja bila prisutna - rekla je ona.

VRATILI SE U ZADRUGU! Veliki šef poslao PISMO, pa pustio NJIH u imanje - Zadrugari VRIŠTALI OD SREĆE!

Kako je dodala, plan joj je da celu ovu situaciju okrene u svoju korist.

Foto: printscreen

- Ne postoji loš marketing. Ceo ovaj slučaj ću okrenuti u svoju korist. U tome sam najbolja. Ne smatram da je ovo bio medijski linč. Pa da sam ja tamo neka nebitna osoba, o meni se uopšte ne bi toliko pisalo. Pokazali su mi samo koliko sam bitna na ovim prostorima - kazala je Ajfonka.

UPRKOS GODINAMA! Prvo DETE JE DOBIO U 52. GODINI, a jarko ŽELI TREĆE! Ćerki i sinu je dao NESVAKIDAŠNJA IMENA!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arzt aus Serbien

pre 3 godine

Umesto hrišćanskog morala , dezinformer nudi moralne gromade poput Tijane Alkatel, Karleuše i rijaliti krimosa Kristijana. SNS demonokratija

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija