25.07.2020.

17:13

Foto:

Džet set

SLOBODAN SAM, MOGU DA RADIM ŠTA HOĆU! ŠOK! Evo šta je Mateja rekao nakon što je UHVAĆEN sa Majom u PROVODU!

Ozbiljna se frka digla zbog sinoćnjeg druženja nekolicine zadrugara na jednom prestoničkom splavu, gde su se u isto vreme našli Mateja Matijević i Maja Marinković.

IVANA KRUNIĆ POBESNELA - JAVNO OPELA PO BIVŠIM ZADRUGARIMA! "Da li sam ja zaslužila..." Evo šta je REKLA!

Čim su isplivale fotografije i snimci, u Matejin inboks stiglo je mnoštvo negativnih poruka i komentara zbog toga što je ponovo blizak sa Majom sa kojom se svojevremeno muvao i sa kojom je Tara Simov, njegova bivša devojka, ozbiljne ratove vodila u Beloj kući.

Mateja se nakon što je noć proveo sa Majom odmah oglasio, a na samom početku razgovora priznao je da mu je muka zbog, kako kaže, ničim izazvanog haosa koji je nastao.

IVA PROGOVORILA O ODNOSU SA SUKIJEM! Grgurićeva počela da se PRAVDA, a onda je usledilo ŠOK priznanje! Evo šta je REKLA! (VIDEO)

- Muka mi je više od svega, iskeno, ja najradije ne bih više ni da pričam o tome. Sreo sam se devojkom u klubu, neću da bežim od devojke kao đavo od krsta! Na kraju krajeva, slobodan sam, nisam u vezi, mogu da radim šta god hoću, boli me uvo. Popričao sam tri rečenice sa devojkom, rekla mi je:"Ej, bilo je glupo ono što smo se svađali", to je to, ništa specijalno - kaže Mateja i dodaje da ne postoje naznake da će se sa Majom upustiti u vezu.

- Naravno da ne, ne zanimaju me devojke iz rijalitija apsolutno. Sve te osobe sa kojima sam bio tamo baš bih da zaboravim, ne vidim se ni sa jednom devojkom odatle - rekao je bivši zadrugar i otkrio da sa Tarom nema komunikaciju.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

Tagovi:
VIP zadruga rijaliti Zadruga Maja Marinković zadruga 3 Tara Simov mateja matijević Zadruga 4 Zadruga 3 sezona džet set rijaliti zadruga 3 rijaliti zadruga 1 zadruga tv pink rijaliti zadruga 3 sezona zadruga gledanje zadruga online rijaliti zadruga 4 sezona rijaliti zadruga 4 zadruga 4 sezona zadruga lajv zadruga 3 kraj zadruga 3 finale rijaliti zadruga 3 finale