• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.07.2020

15:12

IVA PROGOVORILA O ODNOSU SA SUKIJEM! Grgurićeva počela da se PRAVDA, a onda je usledilo ŠOK priznanje! Evo šta je REKLA! (VIDEO)

Rijaliti

IVA PROGOVORILA O ODNOSU SA SUKIJEM! Grgurićeva počela da se PRAVDA, a onda je usledilo ŠOK priznanje! Evo šta je REKLA! (VIDEO)

Podeli vest

Pobesnela!

U emisiji "Narod pita"  gosti su bili su bivši učesnici "Zadruge 3", Iva Grgurić, Jelena Pešić i Stefan Karić.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Voditelj Milan je pitao Ivu kako je slala snimke Sukiju pred "Zadrugu", a rekla je da tad nije više bila spon**ruša i kakve veze ima Suki sa njenom operacijom zuba.

- Kakve to veze ima da sam ja spon**ruša, ako sam upoznala dobrostojećeg momka? Njegov drug je imao ordinaciju za zube i on me je samo spojio - rekla je Iva, a onda joj je Milan postavio novo pitanje vezano za njen posao na Zrću i da li postoje neki kompromitujući snimci.

- Radila sam kao hostesa. Ne znam da li postoje ikakvi snimaci koji bi me kompromitovali - rekla je Iva.

MAJA I JANJUŠ UHVAĆENI ZAJEDNO U PROVODU! Isplivala FOTKA - ŠOK! Viđaju se i nakon RASKIDA - OVO je dokaz! (FOTO)

Nakon toga se u program uključila i gledateljka Ana.

Foto: TV Pink printscreen

- Jako sam se iznenadila kad sam čula da je Karić ekonomista. Možeš li da mi kažeš šta je ekonomija ili šta je amortizacija? Šta bi bio društveni bruto proizvod jedne države? Nemaš odgovor. Jelena, kako je ceo Jerusalim stao u Vatikan? Koji je glavni grad Češke, Jelena? Znate li ko je Nikola Pašić? Pratila sam ovu Zadrugu parcijalno, favorit mi je bio Vladimir Tomović. Mića ima problem sa egom. Režiser priče Ive i Filipa će da umre dok ona pređe granicu - rekla je gledateljka.

- Jesam li ja na nekom testu? Ne želim da odgovorim. Mogu da kažem da ne znam - odgovorio je Karić.

- Ne znam šta se meni desilo pa sam povezala Jerusalim i Vatikan. Prag je glavni grad Češke - rekla je Jelena.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija