27.07.2020.

21:48

Foto:

Džet set

(VIDEO) MILJANA I ZOLA SE POTUKLI NA ROĐENDANU MALOG ŽELJKA! ŠOK! Morali da ih RAZDVAJAJU - SVAĐA zbog Ivana Marinkovića! Evo šta se DESILO!

U porodici Kulić danas je poseban dan, jer Miljana proslavlja svom sinu Željku drugi rođendan.

Informer

Printscreen You Tube/Pink.rs

Sve je delovalo idealno, iako znamo da su njihovi međuljudski porodični odnosi zategnuti, zbog Miljanine veze sa Lazarom Čolićem Zolom, a onda se naprasno intimno slavlje pretvorilo u pravu pometnju.

Međutim, u jednom trenutku došlo je do žestoke svađe Miljane i Zole, i to ni manje, ni više nego zbog pesama koje je ona pevala na sav glas. U pitanju je bila pesma "Korita Ivanova", te je Zola pomislio da je ona tu pesmu posvetila Željkovom ocu.

MILJANA I ZOLA PROGOVORILI O PRINOVI! Evo šta su rekli o Kulićkinoj navodnoj TRUDNOĆI! "Već jedno dete čuvam sama..."

Turbulentna svađa nije mogla da prođe bez fizičkog obračuna ljubavnog para. Naime, Miljana je u raspravi sa Zolom njemu udarila šamar, zbog čega je rasprava postala još žustrija.

Informer

Miljanina majka, Marija Kulić odmah je dotrčala, jer je čula da se njih dvoje raspravljaju, a kako i inače ne prihvata Zolu kao budućeg zeta, odmah je počela da se dere na ćerku. Njihov kućni prijatelj uskočio je kako bi razdvojio Miljanu i Zolu, a Čolić je sve vreme provocirao i dobacivao svojoj izabranici.

- Sramotiš mene, misliš da si neka glumica! - vikao je Zola.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.