• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

27.07.2020

21:30

MILJANA I ZOLA PROGOVORILI O PRINOVI! Evo šta su rekli o Kulićkinoj navodnoj TRUDNOĆI! "Već jedno dete čuvam sama..."

Rijaliti

MILJANA I ZOLA PROGOVORILI O PRINOVI! Evo šta su rekli o Kulićkinoj navodnoj TRUDNOĆI! "Već jedno dete čuvam sama..."

Podeli vest

Otvorili dušu!

Porodica Kulić danas u dvorištu svoje porodične kuće u Nišu proslavlja drugi rođendan Miljaninog sina Željka.

Budući da od trenutka kada se Miljana uključila u emisiju ''Zadruga - Narod pita'' i otkrila da sumnja da je ponovo u drugom stanju, mediji ne prestaju da bruje o njenoj trudnoći, Kulićeva i Zola su otkrili da li je istina da će postati roditelji.

Foto: printscreen instagram/miljanicakulic

- Još ne možemo ništa 100% da kažemo, ne možemo ništa da preciziramo, a i imamo loše iskustvo od prošlog puta. Da li će se desiti to za godinu, dve ili što pre, ne mogu da kažem, ali radimo na tome i želimo to. Nećemo ništa da baksuziramo i malerišemo - rekao je Zola.

SLAVLJE KOD KULIĆA - MALI ŽELJKO SLAVI ROĐENDAN! Miljana vodila računa o svakom DETALJU - sve pršti od LUKSUZA! (VIDEO)

- Ja bih sada više volela da se Zola osamostali, da on zaradi nešto u životu, jer je on sposoban. I te kako je sposoban, zna da se posvađa sa mnom, da me spusti... Ne bih želela da ja budem stub porodice, već jedno dete čuvam sama, bez oca. Volela bih da Zola i ja počnemo neki zajednički posao jednog dana, na primer to može da bude ''Taxi Miksi'' - poručila je Miljana i otkrila šta su ona i Zola kupili Željku za rođendan, ali i kako se sada slažu.

Foto: TV Pink printscreen

- Slažemo se, imamo i neke sitne svađe, ali se brzo pomirimo. Zola je jednom na klupi spavao ceo dan i noć i nije hteo iz inata da se vrati. Željku smo kupili tobogan, klackalicu i ljuljašku - otkrila je Kulićeva.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija