Autor: Informer.rs

06.08.2020.

11:30

Foto:

Džet set

"RASKINULI SMO!" Trudna Subotićka ŠOKIRALA OBJAVOM O PECI - Nismo okej! Svi se zapitali ZAŠTO NEMA SLIKA, Aleks objasnila... (FOTO)

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić bi uskoro trebalo da se porodi. Ona uživa u vezi sa biznismenom Pecom, a fanove je zabrinula jedna stvar - zašto nema njihovih zajedničkih slika i da li je sa njima sve u redu?! 

Sandra je to na svoj način objasnila...

SUBOTIĆKA SE USELILA KOD PECE! Dom kao iz LOS ANĐELESA - BAZEN, KOŠ, PALME... KAKAV RASKOŠ u LEDINCIMA! Ovo još niste VIDELI (FOTO)

- Mi nismo okej. To ja tako malo pričam čisto radi rejtinga... Raskinuli smo jer nije voleo da se slika i onda nisam imala materijal da vam dokažem da smo u vezi. Oprostite mi - napisala je Aleks očigledno u šali i dodala heštag "psihopate sa tastaturom".

Informer

Na njenom profilu i dalje postoje zajedničke slike, te verujemo da je reč o šali i da u njihovoj vezi sve najbolje funkcioniše.

ALERGIČAN JE NA ESTRADU! Ovo je NIKOLIJIN OTAC i bivši muž Vesne Zmijanac - uradio je NEŠTO VELIKO za nju, kako bi dokazao ljubav! (FOTO)

Podsetimo, Subotićeva se nedavno uselila u njegov luksuzni dom koji renoviraju, a kako izgleda vila u Ledincima, POGLEDAJTE OVDE.

Najnovije vesti iz sveta rijalitija pratite OVDE.