• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pulsonline

06.08.2020

10:33

ALERGIČAN JE NA ESTRADU! Ovo je NIKOLIJIN OTAC i bivši muž Vesne Zmijanac - uradio je NEŠTO VELIKO za nju, kako bi dokazao ljubav! (FOTO)

Estrada

ALERGIČAN JE NA ESTRADU! Ovo je NIKOLIJIN OTAC i bivši muž Vesne Zmijanac - uradio je NEŠTO VELIKO za nju, kako bi dokazao ljubav! (FOTO)

Podeli vest

U javnosti ga gotovo nikada ne viđamo

Vesna Zmijanac je decenijama na srpskoj muzičkoj sceni i za to vreme uspela je da izgradi zavidnu karijeru, a pre nekoliko godina njena ćerka Nikoliju je krenula njenim stopama.

Iako Vesna nikada nije krila ko je otac njene ćerke, veći deo javnosti ne zna o kome se radi. Reč je o Vladi Jovanoviću, koji je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a.

OD NJEGA JE NASLEDILA TALENAT! Ovo je OTAC ISIDORE BJELICE - zbog njega je odrastala na AERODROMIMA! Poznat je ŠIROM SVETA i ušao je u GINISOVU KNJIGU! Želeo je da mu se ćerka bavi OVOM PROFESIJOM (FOTO)

Vesna je bila udata za njega, a nakon razvoda, Vlada se ponovo oženio i u drugom braku dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku.

Vlada Jovanović nikada nije želeo da se javno eksponira, a nije bio presrećan ni zbog toga što je njegova i Vesnina ćerka odlučila da se bavi pevanjem, što je potvrdila i sama Nikolija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#vesnazmijanac #baby #nikolija #rare #jugoslavija #nostalgija

A post shared by @ foto.nostalgija on May 23, 2017 at 7:02am PDT

Pričalo se da je zbog ljubavi prema Vesni, svestan njenog ogromnog uspeha tokom devedesetih, u Dnevniku napravio presedan u istoriji te medijske kuće. Odlučio je da njen spot bude premijerno predstavljen u najgledanijoj informativnoj emisiji.

Nikolija je nekoliko puta isticala da je njen otac doktor nauka i da ga šou-biznis ne zanima, pa ga zato retko i ima u javnosti.

HITNO HOSPITALIZOVANA SLAVICA ĆUKTERAŠ! Pobedila KORONU, a onda je USLEDIO OBRT! Problem sa...

- Moj otac je "alergičan" na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - rekla je Nikolija jednom prilikom.

Foto: Instagram printscreen/vesna_zmijanac_official

Jedan od retkih momenata kada je javnost imala prilike da ga vidi jeste nakon Nikolijinog porođaja, kada je došao u bolnicu kako bi posetio ćerku i unuku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija