03.09.2020.

17:07

Foto:

Džet set

MILJANA PODNELA TUŽBU PROTIV BIVŠE DADILJE - IMA DOKAZ DA JE... ŠOK! Kulićeva otkrila ko će sada ČUVATI malog Željka!

Danas je još jedna grupa zadrugara pristigla na sistematski pregled pred ulazak u "Zadrugu 4", a jedna od njih je bila i Miljana Kulić koja je stigla u društvu svog dečka Lazara Čolića Zole.

Informer

ZAKASNILI NA SISTEMATSKI! Miljana JAVNO ISPROZIVALA Zolu, OPTUŽILA GA da je koristio NEDOZVOLJENE SUPSTANCE, on BEŽAO OD KAMERE! SKANDAL! (VIDEO)

Kulićeva je tom prilikom progovorila o svom odnosu sa majkom Marijom.

- Nismo u dobrim odnosima zbog Zole. Neće sa mnom da priča - rekla je Miljana, a onda je otkrila da li će Zola i ona da prave bebu u "Zadruzi 4".

Informer

- Nećemo, nemamo ni želju, ni volju za to - rekla je Kulićeva, a ona je otkrila da je podnela tužbu protiv bivše Željkove dadilje, koja navodno priča da je Miljanin otac Siniša, silovao devojčice po Nišu.

ZLATNE ZUBE MENJA ZA PORCELANSKE! Rada Vasić ULAZI SOLO U "Zadrugu 4" ako zatekne MUŽA U PRELJUBI ODLAZI U INOSTRANSTVO! (VIDEO)

- Dadilja Klara priča gluposti i na sve načine pokušava da uđe u rijaliti. Naravno da to nije istina, podneta je tužba protiv nje. Ukrala je prsten, imamo dokaz. Od moje mame rođeni brat će da čuva Željka - zaključila je Miljana.