• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2020

15:32

ZLATNE ZUBE MENJA ZA PORCELANSKE! Rada Vasić ULAZI SOLO U "Zadrugu 4" ako zatekne MUŽA U PRELJUBI ODLAZI U INOSTRANSTVO! (VIDEO)

Rijaliti

ZLATNE ZUBE MENJA ZA PORCELANSKE! Rada Vasić ULAZI SOLO U "Zadrugu 4" ako zatekne MUŽA U PRELJUBI ODLAZI U INOSTRANSTVO! (VIDEO)

Podeli vest

Vasićkin razlog ulaska u Belu kuću je novac.

Budući zadrugari danas obavljaju sistematski pregled, a u današnjoj grupi se našla i Rada Vasić koja je otkrila da ovoga puta ulazi individualno bez supurga i sinova.

- Ulazim samo ja, ali bih volela da mi se deca pridruže i moj muž takođe, ali eto tako su zahtevali gledaoci i fanovi, šef i šefica - otkrila je Rada. 

ZAKASNILI NA SISTEMATSKI! Miljana JAVNO ISPROZIVALA Zolu, OPTUŽILA GA da je koristio NEDOZVOLJENE SUPSTANCE, on BEŽAO OD KAMERE! SKANDAL! (VIDEO)

Foto: Informer.rs

JAMI IMA ĆERKU KOJA JE PRAVA BOGINJA! Pevačica i naslednica su PRESLIKANE, ISPLIVALA zajednička fotka, ZAPANJIĆETE se kada čujete ko je njen otac! (FOTO)

- Taman posla, niti ja njega, niti bi on mene prevario. A ako može, neka mu je srećno, neka nađe neku lepu, neka se poigra. Ako me dočeka ta žena, ja ću lepo da spakujem kofer i odem za Nemačku - ispričala je Rada. 

- Ulazim zbog novca, naravno - rekla je Rada. 

- Ova dva zlatna zuba? Pre 32, 33 godine sam ih platila... to je kao danas kada bih dala 400 maraka, odnosno 200 evra. Počeli su ovi zlatni zubi da se troše. Zato će Rada kad izađe iz "Zadruge" sebe da časti sa porcelanskim zubima - ispričala je buduća zadrugarka. 

Foto: printscreen instagram

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija