11.09.2020.

11:05

Foto:

Džet set

OD STANA MI JE NAPRAVILA KUPLERAJ! Jeremić progovorio o S*KS ŠEMI sa Anđelom: ZATEKAO JE NA GOMILI, bila je ostvarenje njegovih FANTAZIJA, a onda ga POKRALA!

Otkako je počela "Zadruga 4" priča o ljubavnoj aferi medicinske sestre Anđele Milenković i Lazara Jeremića ne jenjava. Anđela je u rijaliti ušla kako bi ocrnila Jeremića, ne sluteći da će on otkriti kakav je zapravo bio njihov odnos. 

NAKON BEKSTVA IZ ZADRUGE, Mijatov proveo noć u ZATVORU, a evo šta se DESILO nakon toga! VIŠE NIŠTA NIJE ISTO! (VIDEO)

Informer

TV Pink printscreen

"PRETILA JE DA ĆE UZETI PIŠTOLJ I UBITI ME" Mišel progovorio o TORTURI koju je godinama TRPEO od Miljane, reagovala i POLICIJA! Zvala njegove kolege da sperme BELE I CRVENE RUŽE ZA SAHRANU! (FOTO)

- Nas dvoje smo se na početku družili, hteo sam da joj pomognem jer nije bila materijalno siturana. Nakon nekog vremena smo stupili u s*ksualne ondnose, a ona je bila prirodni talenat za ispunjenje svih mojih fantazija - ispričao je Jeremić, a onda šokirao činjenicom da je Anđelu u stanu zatekao na gomili: 
 

Informer

- Zatekao sam je na grupnjaku u svojm stanu. Jedan od te dvojice momaka koji su je k*rali mi je rekao da je zapravo mala profi k*rva i da su joj plaćali. Moj stan je ličio na najjeftinije budoare i kupleraje - objašnajva Jeremić i dodaje: 

- Umesto da mi se izvini, Anđela mi je ukrala laptop, telefon od 5000 evra i ostale vredne stvari iz stana - otkrio je Lazar. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE