• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ - T. Matić

11.09.2020

09:46

"PRETILA JE DA ĆE UZETI PIŠTOLJ I UBITI ME" Mišel progovorio o TORTURI koju je godinama TRPEO od Miljane, reagovala i POLICIJA! Zvala njegove kolege da sperme BELE I CRVENE RUŽE ZA SAHRANU! (FOTO)

Rijaliti

"PRETILA JE DA ĆE UZETI PIŠTOLJ I UBITI ME" Mišel progovorio o TORTURI koju je godinama TRPEO od Miljane, reagovala i POLICIJA! Zvala njegove kolege da sperme BELE I CRVENE RUŽE ZA SAHRANU! (FOTO)

Podeli vest

Kulićeva je priznala da je tada bila opsednuta pevačima.

Mišel Gvozdenović tvrdi da mu je Miljana Kulić pretila da će ga ubiti očevim pištoljem ako ne pristane da bude s njom! Pevač je u "Zadruzi 4" ispričao detalje torture koju već deset godina trpi od kontroverzne Nišlijke.

Jadranke Barjaktarović se ODREKLA SESTRA, IZGUBILA I PORODICU zbog Mila, OTKAZANI JOJ SVI NASTUPI!

BEKSTVO IZ ZADRUGE! Nakon višečasovne POTRAGE a zadrugarom, OBEZBEĐENJE REAGOVALO, odveden u ZATVOR! (VIDEO)

- Miljana mi je pretila da će uzeti pištolj od oca Siniše i ubiti me! Zvala je moje kolege i prijatelje i govorila im: "Spremite crvene i bele ruže za sahranu". Nije mi bilo svejedno jer je neuračunljiva i nikad se ne zna šta može da uradi. Prijavio sam je policiji, koja je pretresla porodičnu kuću Kulića u Nišu. Na Miljaninu, ali i na moju sreću, nisu našli oružje - ispričao je Mišel.

Foto: TV Pink printscreen

Dokazano luda
Bivši takmičar "Zvezda Granda" otkrio je da je Miljana pretila i njegovim roditeljima.

- Saznala je da se moji vraćaju autobusom za Čačak. Slala mi je poruke: "Znam da su ti mama i tata krenuli iz Holandije. Poginuće usput. Spremaj im sahranu." To me je mnogo potreslo i uznemirilo - ispričao je Mišel i dodao da je rijaliti zvezda čak obilazila i grobove njegovih predaka:

- Preselila se u Čačak da mi bude bliže, a onda je čak išla u susedno selo u kom su sahranjeni moji baba i deda. Tamo je bila na njihovom grobu! Meštanima se predstavila kao mlađa sestra moje mame Hane. Ne znam zašto je to radila, ali to je dokaz da je skroz luda!
Gvozdenović je zabrinut da će Kulićeva dići ruku na njega i u rijalitiju.
- Ovde imaju kamere! Ako me ubije na spavanju, zna se šta joj sledi! Ja sam poreklom iz Crne Gore i kod nas postoji krvna osveta. Da mi to uradi, bila bi mrtva - vikao je Mišel.

Foto: TV Pink printscreen

Rasplakala se
Miljana je na pevačevu ispovest reagovala tako što se rasplakala.

- Tada sam bila bolesna! Išla sam u bolnicu za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica" i pila lekove da bih se rešila opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Ostali pevači koje sam zivkala me sada gotive, samo si ti zlo od čoveka i ne možeš da mi oprostiš - požalila se Kulićeva.

I dalje me uhodi

Gvozdenović je ispričao da Miljana nikad nije prestala da ga uhodi.
- I dalje me zivka i šalje mi klipove. Poslala mi je video kako Zola čuva njenog sina Željka. Što bi to mene zanimalo?! Ako prizna šta mi je sve radila i od srca se pokaje, možda joj oprostim - poručio je Mišel.

Miljana duguje Mijatovu 700E

Miljana Kulić je pre ulaska u "Zadrugu 4" pozajmila od Filipa Mijatova 700 evra, koje mu nije vratila. Informer je došao do audio-snimka u kom se čuje kako Nišlijka moli biznismena za novac i kune se u sina da će mu ga vratiti 29. avgusta.

- Ne bih se brukala za 700 evra i ulazila s tobom u rijaliti, a da ti ne vratim pare. U dete ti se kunem da ću da ti vratim! Kunem ti se i u mamu, tatu, u svoj život! Molim te, daj mi pare, ali neka to niko ne zna u rijalitiju. Neka to bude naša tajna. Vratiću ti 29. avgusta ujutru, čim se otvore banke. Posle te vodim na kafu i ručak - govorila je Miljana Filipu, koji je na kraju pristao da joj pomogne:
- Poslaću ti pare iz Engleske, ali moraš da mi vratiš.
Filipov brat Dimitrije Mijatov potvrdio je za Informer autentičnost snimka i naglasio da Miljana nije vratila dug!

Pogledajte i snimak:

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija