Autor: Informer.rs

30.09.2020.

23:45

Foto:

Džet set

''JOŠ JAČE, JAČE'' NIKAD GLASNIJA AKCIJA UŽIVO: Vila Parova se tresla! Njihovi cimeri se BUNILI zbog preglasnih REAKCIJA!

Nije tajna da su učesnici "Parova", Ilijana Vagić i Mladen Vuletić, bili u vezi, a kako su gotovo svi mislili da izmađu njih nema više ničega, izgleda da su se probudile neke stare emocije. Oni su počeli polako da se približavaju jedno drugom, a poslednji put imali su blizak odnos u spavaćoj sobi.

ŠOK PRIZNANJE NAŠEG PEVAČA: Nekad mi padne mrak na oči, pa silujem sopstvenu ženu! Ona se odmah OGLASILA, pa otkrila ISTINU!

Informer

Ilijana je masirala Mladena, a videlo se kako bivši pobednik ovog rijalitija nije ostao ravnodušan na nežne dodire zgodne plavuše.

PAO NIKAD ŽEŠĆI S*KS?! Jelena Golubović ZAVRŠILA U KREVETU sa Mladenom Vuletićem! Ona RAŠIRILA NOGE, ON NASKOČIO NA NJU! ŠOK! (FOTO)

Sačekali su da si zaspe, pa su se bacili u akciju. Ilijana je od tolike strasti počela da stenje jako i da izaziva Mladena vikajući "Još jače"...

Informer

Nakon par minuta pola njihovih cimera se probudilo, od silne buke i počeli da komentarišu kako nije fer prema drugima da to rade pred svima njima.

VIŠE O PAROVIMA PROČITAJTE OVDE!