• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

14.09.2020

08:00

ŠOK PRIZNANJE NAŠEG PEVAČA: Nekad mi padne mrak na oči, pa silujem sopstvenu ženu! Ona se odmah OGLASILA, pa otkrila ISTINU!

Rijaliti

ŠOK PRIZNANJE NAŠEG PEVAČA: Nekad mi padne mrak na oči, pa silujem sopstvenu ženu! Ona se odmah OGLASILA, pa otkrila ISTINU!

Podeli vest

Skandal!

Ivan Gavrilović javno je priznao da je silovao suprugu Marinu! Pevač je šokirao gledaoce rijalitija "Parovi" kada je rekao da je s**sualno zlostavljao suprugu.

Foto: Printscreen You Tube/Parovi TV HAPPY

- Nekad mi padne mrak na oči, pa silujem sopstvenu ženu! - kazao je denser, a kad je shvatio da time izazvao burnu reakciju u javnosti, pokušao je da se opravda:

- To su neke naše igrice. Mi smo 21 godinu u braku i kroz razne faze smo prošli. Nekad biste hteli više se*sa, a nekad vas to ne interesuje. Ali kada se Marina i ja dohvatimo, sve puca!

OGLASILA SE MINA - EVO ZAŠTO VIŠE NIJE SA MENSUROM! Bivša zadrugarka POBESNELA, pa progovorila o SVEMU! (FOTO)

Tu se nije zaustavio, već je za suprugu javno rekao da nije zainteresovana za se*s:

- Pričao sam da mi je žena ase*sualna samo kako bih rasterao sve muškarce oko nje!

Pozvali smo Gavrilovićevu suprugu, koja nam je rekla da je šokirana ponašanjem svog muža i napomenula da Ivan samo zbog rijalitija priča gluposti.

Foto: Printscreen TV Pink

- Naravno da me nije silovao! Grubo se našalio samo da bi bio u centru pažnje. Strašno je što se nije zapitao kako se osećaju žrtve se*sualnog nasilja kada vide da se on sprda na tu temu. Time ih je povredio - započinje priču Marina za Informer i nastavlja:

- Nikad ne bih bila sa čovekom koji me zlostavlja. Ivan jeste temperamentan, ali nije grub. Umeo je da viče kada popije koju čašicu više, ali više ne pije.

Foto: printscreen

Međutim, jedan problem imaju i dalje, a to je da denser mnogo voli žene.

- Ivan mi nikad nije priznao da me je prevario, ali svaka žena zna šta joj radi muž... Nisam mu vratila istom merom, ali umela sam da ga kaznim na svoj način. Razmišljala sam da se razvedem, ali sam dala sve od sebe da brak uspe, da nam se ne raspadne porodica! Mnogo sam progutala zarad mira u kući. Svi znate koliko je on koketan, koliko ženama deli komplimente, masira ih... Sve mi to smeta, ali on je takav, a ja ne mogu da ga promenim. Ostala sam sa njim jer znam da je dobar u duši!

Marina: Stalno je u grču da ću ga prevariti

Marina se osvrnula i na to što je Ivan za nju rekao da je ase*sualna:

 

- Ružno je što je to rekao, iako je objasnio da je time želeo da otera muškarce u mojoj blizini. Nikako da shvati da ja ne volim da švrljam, a pošto on voli, stalno je u grču da i ja to radim. Prljav veš treba da ostane u krugu porodice. Istina je da umem da ga odbijem za se*s, ali koja žena to ne radi?! Kažem mu da me boli glava, stomak ili kičma, a on meni: "Da li je moguće da te uvek nešto boli?!"




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija