17.05.2021.

07:40

Foto:

Džet set

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Kristijan Golubović bio ŽRTVA PORODIČNOG NASILJA: RAZVODIM SE, ŽENA ME JE TUKLA!

Učesnik "Zadruge" tim povodom se prekjuče sastao sa advokatom, a kada se vratio u rijaliti, izneo je šokantne optužbe na račun dojučerašnje "žene svog života".

- Tokom vanrednog stanja smo se posvađali i izbacila me je iz kuće po hladnoći. Satima sam sedeo u papučama, šortsu i majici po kiši u centru Kraljeva. Pre bih sebi ruke odsekao nego što bih Ivanu udario. Gledao sam je ko Bogorodicu, a ona me je šamarala - započeo je Kristijan svoju ispovest i dodao da se sa ženom najviše svađao zbog Stanije:

Informer

Kristijan i Ivana

Kristijan: Želim dete sa Kristinom!

Kristijan i njegova ljubavnica iz "Zadruge" Kristina Spalević već planiraju zajedničko potomstvo.
- Rodila bih mu dete - rekla je Kristina, a Golubović se nadovezao na njenu priču:
- Kristina ima sve kvalitete da me prati u životu i da zatrudni sa mnom.

- Čim sednem sa nekom ženom, Ivana krene viljuškom na mene. Odmah počinje da mi drobi o Staniji. Umesto da imam ženu koja me poljubi kada dođem kući, mene moja odmah pita gde sam bio! Ja joj priredim iznenađenje za rođendan, a ona me pita koliko sam platio poklon. Sa Ivanom mi je falilo i seksa i intime. Imali bismo troje dece da sam se ja pitao.

Golubović kaže da ga je najviše zabolelo što Ivana nije dovodila ćerku da ga poseti dok je bio u zatvoru.

- Govorila mi je da je tamo štrokavo i da ne želi da joj "prljavi stražari pipaju dete". Srce mi se raspadalo na trista komada. Ivana me je posećivala samo prve dve godine u zatvoru i onda je prestala. A dok je dolazila, tražila je da je držim kao orlića u krilu, da ne bi sela na prljavu stolicu. Sve joj se tamo gadilo - priseća se Kristijan.

Informer

Ivana i Kristijan