• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

16.05.2021

10:55

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPUŠTA ZADRUGU ZBOG SUPRUGE IVANE?! Nakon JAVNE PREVARE, usledio ŠOK! OVO je RAZLOG?!

Rijaliti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPUŠTA ZADRUGU ZBOG SUPRUGE IVANE?! Nakon JAVNE PREVARE, usledio ŠOK! OVO je RAZLOG?!

Podeli vest

Kristijan Golubović navodno će u utorak nakratko napustiti "Zadrugu", i to kako bi se video i razgovarao sa suprugom Ivanom.

Nakon što ju je prevario s Kristinom Spalević, spekuliše se da se njegova žena s detetom iselila iz stana i da zahteva razvod po hitnom postupku, pa zadrugar odlazi na razgovor, prenosi Kurir.

Foto: printscreen

Ivana i Kristijan

Nakon što su Nenad Aleksić Ša i Tara Simov obeležili četvrtu sezonu rijalitija preljubom, na red je došao i Kristijan. On već neko vreme uživa u društvu Kristine, ali se donedavno suzdržavao da ne prevari suprugu. Međutim, poslednjih dana nije odoleo pa je pao Spalevićki u zagrljaj, ali i krevet, i javno ponizio Ivanu. Vreli kadrovi njega i ljubavnice u krevetu glavna su tema među gledaocima "Zadruge", posebno snimci iz tuš-kabine, gde su takođe bili intimni.

Kad je Kristijanova supruga videla njegovu prevaru, bila je jako povređena, zbog čega je navodno insistirala kod produkcije da razgovara s njim. I Golubović je molio čelnike televizije da mu dopuste da reši situaciju sa njom, jer u protivnom neće moći da da sve od sebe, da bude ono što jeste i da pravi šou. Kako je ozbiljna stvar u pitanju, produkcija će mu, po rečima izvora, dopustiti da nakratko napusti Belu kuću i da se navodno sretne sa Ivanom, uz pratnju nekog od zaposlenih kako ne bi dobio informacije iz spoljnog sveta.

Foto: printscreen

Ivana i Kristijan

Navodno, njegova žena zahteva da razgovara s njim o celoj aferi iz nekoliko razloga. Ona želi da se uveri u njegova osećanja prema Kristini i da joj on lično kaže da li ima neka osećanja prema njoj. Ukoliko nije u pitanju samo fizička prevara, ukoliko se zaljubio u cimerku, Ivana će navodno momentalno tražiti razvod od njega. Ipak, ako je u pitanju samo igra zarad rijalitija, navodno je spremna da pređe preko toga što je bio intiman sa drugom ženom, kaže sagovornik.

Ipak, ni zadrugarovi najbliži ne mogu da procene šta je u pitanju - da li samo glumi emocije prema cimerki ili je to iskreno. Kako kaže jedan od njih, nikad ga nije video takvog u prisustvu neke žene, ali dodaje i da je on jako dobar glumac. Toliko dobar da ni supruga ne može da oceni o čemu se radi. Inače, nakon što je prevario Ivanu, Kristijan je plakao i javno se izvinio.

Foto: Printscreen You Tube

Kristina i Kristijan

- Ja mogu da se izvinim Ivani, do sinoć je nisam prevario, sinoć sam je prevario i psihički i fizički. Volim je, ali joj nisam ukazao tim činom poštovanje. Nego znam koliko je duša boli. Ona se raspada, to me boli. Kristina ima energiju i poštovanje, ima mozak jedne vredne devojke, svesne svog teškog života, fantastično mi je legla. Neki ljudi će smatrati da je Kristina kriva, ali ja ću Ivanu i Veru voleti do kraja života. Ivana je najbolja majka i žena na svetu, ali ja sam tražio benzin, nitro, kerozin. Ona je bila ikona - rekao je Kristijan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17