30.03.2022.

10:29

Foto: printscreen

Džet set

BRUTALNO ISPROZIVAO ČLANA PRODUKCIJE Cara čeka ŽESTOKA KAZNA, Veliki šef ovo NEĆE TOLERISATI!

Filip Car i Miki su ušli u žestok sukob kada je Đuričić pokušao da odbrani Dina Dizdarevića kojeg je Car napao.

Njihova svađa je otišla toliko daleko da je Miki nasrnuo na Cara, a hitnom reakcijom obezbeđenja sprečen je dalji sukob. 

Car je nastavio da gunđa u pušionici u koju je otišao kako bi se smirio, a po svemu sudeći smetalo mu je apsolutno sve što se dešavalo oko njega, a ne samo Dino.

- Oni su se zaljubili, pa su se zaljubili. Ja sve shvatam. Ja shvatam sve ljubavi, pogotovo te zabranjene. Zaljubio se u momka, ti rijaliti učesnik, on DJ (misleći na DJ Nebu). Ne možeš ga ka*ati ovde, ne možete doći u direktan kontakt. Ja to kontam, veruj mi. Pa mu ti daš, znaš ono... - zaključio je Car.

Informer

Filip Car govori o se*sualnoj orijentaciji DJ Nebe i Dina Dizdarevića

- On to ne razume - rekla je Dalila nervozno Osmakčiću koji je sedeo pored njih.

- Ne možeš da pričaš takve stvari - dodala je, aludirajući da ne sme tako da govori o di-džeju koji već duže vremena sarađuje sa produkcijom. Međutim, Filip je nastavio da provocira, ovaj put, pričajući u kameru:

- Oni su došli u taj level da on njemu daje slušalice da on pušta muziku.

- Neke stvari se ne pričaju! Koliko puta si mi rekao da kada imamo rasprave "ti mene ne možeš da smiriš"? Evo ja sad tebe ne mogu da smirim - odbrusila mu je Dalila.

Informer

- Ma ne može se čovek koji je di-džej zaljubiti u učesnika! I oni nikako da dođu... I on mu da i slušalice, i ovo i ono, i on vrti onom guzi*om ženskom, i plazi jezik... Ja kontam, oni će se iska*ati kad izađu napolje, nego toliko su sad nabiti. Oni su kao ti i ja kad smo se ono zaljubili, pa tolka nabitost, ne možeš više izdržati - nastavio je Car, a Dalila je počela da se smeje od muke.

Informer

- Ne mogu se više suzdržati, i on pleše, on mu i slušalice da, ku*ac mu se digo, on se sakrio u ćošak jadan... Razmišljam da i Miki nije pe*er, jer i on često skače, i oni imaju česte rasprave - rekao je Car, verovatno zato što je Miki skočio da odbrani Dina od njega.

- Ne znam šta se dešava, kao da sam u gej baru bio. Ispada kao da sam ja protiv njihove ljubavi, a nisam. Nek se ljudi ka*aju, nek su živi, zdravi, sretni... Samo daj, pusti i nama neku pesmu - prokomentarisao je odnos Dina i DJ Nebe.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":