• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.03.2022

09:35

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA, CAR PRETIO SILOVANJEM!? Traži se HITNA reakcija PRODUKCIJE, jezive reči odjekivale Zadrugom!

Rijaliti

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA, CAR PRETIO SILOVANJEM!? Traži se HITNA reakcija PRODUKCIJE, jezive reči odjekivale Zadrugom!

Podeli vest

Haos!

Filip Car je, nakon burne večeri u kazinu i svađe sa Mikijem koja se završila tako što je Đuričić nasrnuo na njega, pokušao da pronađe mir tako što je otišao u pušionicu da malo "razbistri glavu", međutim to nije urodilo plodom.

Iako nije nasrnuo na druge učesnike ili razbijao sve po kući (što je vrlo česta pojava kada se iznervira), Filip je psovao, a onda je počeo i da preti!

 

- Zola, on malo malo, pa kako mu se digne njemu ku*ac da ostrvi ku*ac na nas! Ovom pekinezeru ja je*o mater - vikao je Car.

- Je*em i ja tebi mater, pusti me, ne diram te! - rekao je Dino dok je obezbeđenje izvodilo Filipa napolje. 

Car se prvo otimao, a onda izašao napolje i nastavio sa psovkama.

- Neću da izađem. Toga istog Dina ću silovati! - rekao je Filip, što je izazivalo Mikijevu reakciju, a  onda je dobacio i Đuričiću:

- A tebe ću samo prebiti.

- Ma mož' ku*ac da mi popušiš. Eto! - odbrusio mu je Miki.

Car je nastavio sa pretnjama, pa je Đuričić nastavio da mu odgovara na njegove provokacije

- Nisi svestan kome pretiš, plakaćeš ti, pičketino njega. Nisi video Beograd. Popušiće ti mama i tata kurac kad se vratiš kući - vikao je Miki.

- Zgotivio sam ga, a on po meni drvlje i kamenje. Te dobar, te nije dobar... - rekao je Car.

- Nisi dobar, ti si go*no, to svi znaju, tvoja devojka to zna, sve si uništio! - odgovorio mu je Miki

- Šta zna? - pitao je Car.

- Da si go*no! To cela kuća zna! Uništio si porodicu, Maju, uništio si Dalilu, sestra te se odrekla, sve oko sebe si uništio!

Svađa sa Mikijem je očigledno duboko potresla Filipa Cara, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija