• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.03.2022

08:40

ŠOK! MIKI OTKRIO NAJVEĆU TAJNU FILIPA CARA Sve je dogovor sa PRODUKCIJOM, smuvao se sa Dalilom da sebi poveća honorar!

printscreen

Rijaliti

ŠOK! MIKI OTKRIO NAJVEĆU TAJNU FILIPA CARA Sve je dogovor sa PRODUKCIJOM, smuvao se sa Dalilom da sebi poveća honorar!

Podeli vest

Tokom jezive svađe potpuno ga je raskrinkao!

Veza Dalile Dragojević je od samog početka pete sezone rijaliti šou programa Zadruga u centru zbivanja, pre svega zbog prevare tadašnjeg supruga, Dejana Dragojevića, zatim zbog razvoda, a njena veza sa Filipom Carem ne prestaje da privlači pažnju.

Foto: printscreen

Nažalost, Dragojevićka se "izborila za ljubav" koja je prožeta brojnim i brutalnim svađama, a jedini koji je od samog početka podržavao ovaj ljubavni par i bio pun razumevanja i sažaljenja zbog svega što su prolazili, bio je Miki Đuričić. Iako su Dejana i Dalilu mnogi optuživali kako su se sve dogovorili još pre ulaska u imaginarijum, teoretičari zavere nisu poštedeli ni Filipa Cara, za kojeg su više puta rekli da je rasturio brak iz čistog hira i želje za većim honorarom. Čak i tada, jedini koji je stajao njih dvoje je - Miki.

Foto: Printscreen/You Tube

Međutim, u želji da odbrani Dina Dizdarevića, u sitnim jutarnjim časovima došlo je do žestokog okršaja između Mikija i Cara o čemu više možete pročitati na OVOM linku. Tom prilikom, Đuričić je uputio gomilu psovki Filipu, a svađa je došla do tačke u kojoj je Miki počeo da otkriva Careve tajne!

 

 

- Pi*ko, smuvao si se sa Dalilom da bi sebi povećao honorar mamu ti je*em! Znam ja sve! - otkrio je Miki dok je vikao iz petnih žila. 

- Mamu ti je*em, ja ovom slomio vilicu zbog tebe dro*o jedna! - urlao je Car na Dalilu, kriveći nju za konflikt, pa dodao:

- Ovom istom (Mikiju), je*o mamu pre dve nedelje zbog tebe - vikao je Car

- Je*aćeš ti svoju mamu u pi*ku kad dođeš kući! Ja ću ti doći glave! - urlao je Đuričić dok je Cara obezbeđenje odvodilo u zatvor.

Ovaj klip je vrlo brzo postao viralan, a mnogi su Mikijeve reči protumačili kao potvrdu da su njihove teorije istinite, te da je sve namešteno i da je, bar sa Careve strane, sve samo igra.

"Znači Car je negledljiv! Al pričaj Miki, govori sve što znaš o smradovima koji su umislili da je rijaliti njihov.. Da svet zbog njih postoji... Užas više, vreme je da ih malo spuste", "Dalila to zna, i njoj se je*e za prase iz Crikvenice, ali je*i ga, glumiti se mora za šaku para, najisplativije dve Pinkove prostutke su Fikret i Dudla", "Bravo Miki raskrinkaj ova dva ološa, došli ovde da zarade i da mafijaju, mrš odavde ološi" - bili su samo neki od komentara koji su se našli na društvenim mrežama, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "ZADRUGARI NA SKENERU":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sombor

pre 2 godine

U pravu je miki treba da isteraju Cara i Dalilu ovo je sve namesteno kurvu napolje nemogu vise da gledam samo prikazuju Dalilu i Cara jebo ih realliti sou kao da niko drugi ne ucestuje nikaad gori sou nisam gledo

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17