22.04.2022.

12:20

Foto: printscreen

Džet set

DIRAO ME JE DOLE KUNEM VAM SE NA VELIKI PETAK! Miljana Kulić otkrila šta je radila sa Zolom, Bebica spustio glavu

Miljana Kulić jutros je otkrila šta je sve radila sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, pored toga što joj je tu trenutni dečko Nenad Macanović Bebica.

Na snimku koji je prikazan Miljana je na sve načine pokušavala da zavede Zolu da imaju vrelu akciju, pa je pokušavala da se opravda.

Informer

- Milane ja sam pala pod nečiji uticaj, kao što većina ljudi padne pod uticaj, ja sam uz nečiji nagovor to uradila, pala sam pod uticaj te osobe. Ja ne mogu da pričam o tome, gledaci nisu glupi shvatiće - rekla je Miljana.

- Ja to neću da komentarišem, njoj su ruke gore, a dole se kao nešto trese - rekao je Bebica.

- Ja ne mogu da budem surovo iskren, jer treba da izađem živ i zdrav odavde. Ja ne mogu da verujem do čega se ona dovela, zgadila mi se. Ja nisam očekivao da će to raditi. U ponedeljak kao gradimo normalan odnos, ona se ne može promenti, videli ste šta je radila u utorak. Ja se jesam promenio, ali bih morao još da sam ostao u odnosu sa njom. Vidite kako se ona bezobrano ponaša, ja ću za nju reći da on zna biti bezobrazna i zla. Nadala se da ćemo se pomiriti - rekao je Zola.

Informer

- Ja sve hoću odmah, Miljana je ista ja, ona ne može da shvati, da ne može da ima sve odjednom - rekao je voditelj.

- Ja ću sada da budem iskrena. Legla sam i u jednom momentu sam mu okrenula leđa i prispavalo mi se, a Zola mi je stavio prste u va*ginu. Ja sam tada mislila da oh noće da se pomirimo. Ja se kunem danas u Veliki petak da je on mene dirao dole - rekla je MIljana.

- I ja se kunem, da me je vatala i da mi je izdr*ala - rekao je Zola.

- On jedno dozvoljava, a neće da se ljubi. Za njega ja nisam devojka koju ljubi, ali sam devojka koja služi za one stvari. Ljubili smo se ispod pokrivača, a javno nije hteo - rekla je Miljana.

- Je l' ti njega voliš? - upitao je voditelj.

- Više ne, vidi se da nisam više vesela, ali nisam srećna. Ja tada nisam želela da budem na žurki, htela sam u izolaciju. Mi smo se ljubili i u komibiju kada smo išli na Zadrugoviziju - rekao je Zola.

- Miljana ti si bila sa Bebicom u vezi tada, e ona te je prevarila - rekao je Zola.

- Ja ne želim to da komentarišem - rekao je Bebica.

- Njemu nije dobro - rekla je Mina.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ: