• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.04.2022

08:18

ZBOG ZOLE SE NISAM KUPALA I PRALA ZUBE Miljana otkrila kako je ljubavna drama uticala na nju!

youtube/printscreen

Rijaliti

ZBOG ZOLE SE NISAM KUPALA I PRALA ZUBE Miljana otkrila kako je ljubavna drama uticala na nju!

Podeli vest

Kulićeva je totalno zapostavila sebe i svoju higijenu

Miljana Kulić opravdala je titulu najskandaloznije zadrugarke i ovoga puta zgrozila javnost kada je otkrila da se danima nije kupala i umivala. Naime, Kulićeva je priznala da je zbog ljubavi prema Lazaru Čoliću Zoli upala u depresiju, te da je zbog lošeg psihičkog stanja zapostavila ličnu higijenu, a svojim izlaganjem ona je uspela da zgrozi kako javnost tako i cimere.

Šokantno priznanje usledilo je nakon što je Zola iskritikovao Miljanu, jer je za manje od jednog dana bila intimna s njim, ali i sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Foto: printscreen instagram/zola_dj_

Lazar Čolić

- Nakon što je Miljana popila pala joj je maska. Više nema potrebe da me pominje niti da govori kako oseća bilo šta prema meni. Nadam se da javnost sve vidi, ona je jedan dan mene dirala po polnom organu, a sutradan preda mnom skakala po polnom organu drugog muškarca. Sada je u meni probudila želju da se do kraja Zadruge borim za svoj plasman. Priča da prema meni gaji emocije, da je u pitanju neka famozna i kosmička ljubav. Ja njoj zaista želim sve najbolje, ali ovim je dokazala ko je. Bilo mi je glupo, čudno i neprijatno kada je imala seks sa Bebicom pored mene, a prethodno veče je bila intimna sa mnom. Možda je po mene i najbolje što se ovo desilo jer ne treba da imam nikakve veze sa njom - rekao je Zola, i dodao:

Miljana nije mogla da prihvati to što nisam želeo da imam seks sa njom i zbog toga je prešla na drugog. Mislim da treba da vodi računa ko će to da gleda napolju, ja nemam ni ženu, ni decu, mene baš briga - objasnio je Čolić, na šta se Miljana nadovezala.

Foto: Printscreen/You Tube

Miljana Kulić

- Ne raspadam se od ljubavi za Zolom, ja sam mislila da je to ljubav, ali shvatila sam da nije. Prethodnih dana sam se osećala odvratno, bila sam u depresiji zbog njega, zapostavila sam sebe. Nisam se tuširala, osetila sam da smrdim na znoj, nisam prala zube, bila sam štrokava, aljkava, nije mi bilo ni do čega… Posle mokrenja se nisam brisala, već samo navučem pidžamu - zgrozila je sve Miljana detaljima svoje loše higijene.

- Sve sam istripovala u svojoj glavi, to sa Zolom nije bila ljubav, već želja za dokazivanjem. Pogrešila sam i drago mi je da mi je Nenad oprostio. Mene je Zola želeo samo da ponizi, ali sa mnom se niko neće igrati. On me je i u spoljnom svetu iskorišćavao, neću da trošim svoje živce i vreme na njega. Ja nisam devojka za avanture i za zadovoljavanje nekoga, više mi se nikada neće ponoviti ovo sa njim - zaključila je Kulićeva.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane
Politika

Hovenijer o sastanku u Briselu: Očekujemo rešenje koje će biti zadovoljavajuće za obe strane

Ambasador SAD u Prištini Džefri Hovenijer izrazio je očekivanje da će delegacije (tzv.) Kosova i Srbije na današnjem sastanku u Briselu pronaći rešenje za pitanje dinara koje je zadovoljavajuće za obe strane dodajući da Amerika ceni poruke koje šalje zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi u vezi spremnosti da se ponude kompromisna rešenja, prenosi Gazeta ekspres.

18.04.2024

13:52

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija