02.05.2022.

19:39

Foto: printscreen

Džet set

EVO ŠTA MAJA RADI POSLE SVAĐE SA TAKIJEM! Marinkovićeva uhvaćena u ovom izdanju! (FOTO)

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da su se Maja Marinković i Taki Marinković posvađali, a to je na kraju bivša zadrugarka i potvrdila.

Kao što rekoh, svi se šlepaju preko mojih leđa, nikoga više neću da štedim. Ne, nije istina da smo u dobrim odnosima, niti ćemo biti. Neka "gospodin" kaže istinu zbog čega smo u lošim odnosima, a ne da se lažno predstavlja i priča lažne priče o kojekakvim čokoladama, fuj. U svakom sledećem izlaganju, budem li spomenuta na bilo koji način, ja ću biti ta koja će reći celu istinu i kako stvari stoje. A to sa kim sam ja je moj život i nema on šta da ga komentariše - poručila je Maja.

Informer

Maja Marinković i Taki u svađi

Posle ove Majine izjave oglasio se Taki i poručio da se povlači iz medija.

- Ne, ne, ne. Želim da se povučem iz svake priče o njoj, ne želim da pričam o Maji, razumite me. Želim da se povučem iz medija posle svega - izjavio je Taki za Kurir.

Maja je aktivna na društvenim mrežama, a bivša zadrugarka je očigledno odlučila da nastavi dalje sa svojim životom, pa je tako nedavno pozirala u jednom beogradskom tržnom centru, u kom je verovatno išla u šoping, a juče je objavila fotke iz noćnog provoda. Evo u kom izdanju se pojavila:

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":