20.06.2022.

16:48

Foto: printscreen

Džet set

VIKTORIJA SE NAKON ABORTUSA VRATILA U BELU KUĆU! Zadrugarka se guši u suzama - svi je teše! (VIDEO)

Viktorija Mitrović ne krije koliko joj je teško što je odlučila da ode na kiretažu, a zadrugarka sve vreme plače i ne progovara.

Rijaliti cimeri odmah su došli kod Viki kako bi je utešili i pružili joj podršku.

Informer

Aleks teši Viki, ona ne progovara posle abortusa

- Što ne ideš da legneš? Kako se osećaš? - pitala je Aleks, a Viktorija je odmah briznula u plač.

- Nemoj da plačeš - tešila ju je Nikolićeva.

Marko Osmakčić, sa kojim je Viki ostala u drugom stanju, juče se prvi put oglasio nakon napuštanja "Zadruge 5", a tom prilikom izjavio je da ne veruje da je Mitrovićeva trudna.

- Više ne znam ni da li je trudna. Pokušavao sam da sve rešim, pokušao sam na lep način i da kažem ako se omaklo da je molim da se to reši. Objašnjavao sam joj da njeno dete neće da je vidi više, ljuto je na nju... Želeo sam da izađem iz Zadruge - govorio je on.

Podsetimo, Viktorija Mitrović ostala je u drugom stanju sa Markom Osmakčićem. Nakon saznanja da je zatrudnela, Marko ju je nagoravarao na abortus, a kako ona to nije želela da uradi, usledile su jezive pretnje. Kako se spekulisalo poslednjih dana, porodica Osmakčić je čak lažirala smrt Markovog oca, samo kako bi Viktoriju naveli na prekid trudnoće. Ipak, kako je Markov otac otkrio, jedini razlog zbog kog je lažirao svoju smrt je taj da sina izvede iz rijalitija.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":