• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

20.06.2022

16:23

VIKI URADILA KIRETAŽU - POZLILO JOJ PRED ULAZAK U OPERACIONU SALU! Zadrugarka neutešna nakon odluke o abortusu! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

VIKI URADILA KIRETAŽU - POZLILO JOJ PRED ULAZAK U OPERACIONU SALU! Zadrugarka neutešna nakon odluke o abortusu! (VIDEO)

Podeli vest

Viktorija Mitrović danas je napustila "Zadrugu" kako bi otišla na abortus, nakon što je ostala u drugom stanju sa bivšim zadrugarom Markom Osmakčićem

Viktorija Viki Mitrović jutros je na jednoj privatnoj klinici u Beogradu uradila abortus. Zadrugarka je napustila "Zadrugu 5", kaako bi u ranim jutarnjim časovima uradila prekid trudnoće.

Foto: Printscreen You Tube

Viktorija Mitrović uradila kiretažu

Kako se navodi, pre same intervencije Mitrovićeva je bila van sebe, utučena i uplakana, a pre samog ulaska u operacionu salu zadrugarki je pozlilo i nije mogla sebi da dođe od suza.

Viktorija je neutešna nakon odluke o aborusu, a kako se vidi na snimku koji je objavio "Pink.rs", zadrugarka nije izustila ni reč od izlaska iz operacione sale.

Podsetimo, Viktorija Viki Mitrović ostala je u drugom stanju sa Markom Osmakčićem. Nakon saznanja da je zatrudnela, Marko ju je nagoravarao na abortus, a kako ona to nije želela da uradi, usledile su jezive pretnje. Kako se spekulisalo poslednjih dana, porodica Osmakčić je čak lažirala smrt Markovog oca, samo kako bi Viktoriju naveli na prekid trudnoće. Ipak, kako je Markov otac otkrio, jedini razlog zbog kog je lažirao svoju smrt je taj da sina izvede iz rijalitija.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija