• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.06.2022

15:11

JOVANA JEREMIĆ IMA NOVOG DEČKA?! Napustili Srbiju držeći se za ruke! EVO GDE SU OTIŠLI!

Printscreen/Instagram

Estrada

JOVANA JEREMIĆ IMA NOVOG DEČKA?! Napustili Srbiju držeći se za ruke! EVO GDE SU OTIŠLI!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić nakon razvoda je otkrila da je žele mnogi moćni muškarci, ali da ona trenutno nema partnera. Sada je, međutim, uhvaćena sa nepoznatim muškarcem, držeći ga za ruku i čekirajući avionske karte

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno se rastala od svog dugogodišnjeg partnera Vojislava Miloševića, a kako je sama govorila, nije našla muškarca koji može da joj parira i sa kojim bi mogla da uđe u emotivni odnos.

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

Međutim, voditeljka je snimljena na aerodromu sa nepoznatim muškarcem kako se drže za ruke i čekiraju karte za Španiju.

Jovana je posle razvoda otkrila da bi mnogi moćni muškarci želeli da budu sa njom.

Foto: printscreen

Jovana Jeremić

- Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedan moj prijatelj je rekao: "Jovana Jeremić je simbol moći". Ako si sa Jovanom Jeremić ti si moćan muškarac. Muškaraci koji imaju para su sebe zadovoljili kroz novac, ali da bi se samopotvrdili kao muškarci, oni pored sebe moraju da imaju ne starletu, to se koristi kao wc papir i baci se za jednu noć, oni moraju da imaju inteligentnu, lepu, hladnokrvnu spolja, a vrelu iznutra ženu koja je ostvarena u svakom smislu. Muškarac će muškarcu oprostiti sve osim jednog, da ima bolju ženu od njega - rekla je jednom prilikom Jovana.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija