09.07.2022.

23:20

Foto: printscreen

Džet set

TO JE I MENI NAPRAVILA SA CAREM! Sanja Stanković raskrinkala Maju: Čuvala im je decu, svaki dan su provodili vreme!

Sanja je otkrila da se čula sa Subotićkom, ali da ne želi da iznosi detalje razogovra:

- Čula sam se sa Aleksandrom, ne bih iznosila detalje razgovara. Trebalo bi sutra da se vidim s njom, ali je malo reći da sam šokirana celom situacijom i šta se desilo! Ne mogu da verujem, u kući joj je bila! Svi smo se zajedno družile... Veliki šok zaista, šokirana sam Majinim postupkom! Nisam se čula s njom, ali ako je to stvarno tako... Videla sam slike, sve se vidi... Ma, katastrofa! To je napravila i meni sa Filipom Carem, ali 'ajde Filip manje-više nije ni bitan, rijaliti priča, ali ovo... Ona ide u nečiju kuću, čuvaš nečije dete, družite se svaki dan, Taki, Peca, Aleksandra... I tako nešto da napraviš?! Ne znam, ne želim nikoga da pljujem, ali dno dna! Maju gotovim, ali ovim potezom me je baš razočarala. Meni drugarica malo pre kaže: "Pazi da i tebi Maja ne skine dečka"! Meni je odvratno i sa Majine i Pecine strane, oboje su krivi - rekla je Sanja Stanković.

Informer

Oglasila se Sanja Stanković

Podsetimo, nakon što je u javnosti isplivao snimak na kom su Maja i Peca, Aleksandra Subotić se oglasila na društvenim mrežama i potvrdila pisanje medija.

Informer

Aleksandra Subotić i Maja Marinković

Nema potrebe bilo ko da me zove! Ja sam nju volela i verovala joj, smatrala je drugaricom i u kuću je dovodila, njega isto najviše na svetu - šta je tu je! Dete sam mu rodila! Iz ljubavi! Nikog neću pljuvati! Ništa me ne zanima! Radujte se ko voli! Jedna porodica je uništena i dvoje dece su ostala bez oca - kraj! - napisala je Aleksandra Subotić na svom Instagramu, a šta je rekao Karađorđe Subotić ekskluzivno za Informer pročitajte OVDE

BONUS VIDEO: